Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams možná vzkřísí Constantinea a Justice League Dark


ikona
Spooner
constantinedcj. j. abramsjustice league darkstar wars
Představí nám slavný režisér nástupce božího Keanu Reevese? 

J. J. Abramse máme rádi, v posledních letech ale svou pověst „mladého Spielberga“ malinko ztrácí. Některé naštval už svou až příliš velkou sázkou na jistotu u sedmé epizody Star Wars, více ovšem zklamal završením celé ságy z předaleké galaxie s podtitulem Vzestup Skywalkera. Internet už je samozřejmě plný spekulací naznačujících, že Abrams neměl nad finální verzí filmu moc velkou kontrolu, i přesto má však režisér nových Star Treků či třetího Mission: Impossible co napravovat. A možná už nyní získáváme náznaky, u jakého projektu by na to mohlo dojít.

Abramsova známá produkční společnost Bad Robot totiž uzavřela dohodu s Warner Bros a dostala na starost práci na comicsové týmovce Justice League Dark. O zfilmování poněkud démoničtější skupinky hrdinů se v DC snaží už řadu let, jejich plány však vždy skončily krachem. Dlouhou dobu se kolem týmu složeného z Johna Constantinea, Bažináče, kouzelnice Zatanny, Deadmana či věštkyně Madame Xanadu motal Guillermo del Toro. Poté se zase mluvilo o tom, že by se této temné party mohl ujmout Doug Liman, režisér Agenta bez minulosti či Na hraně zítřka. Všechny nápady ale nakonec skončily v koši. Po úspěchu Jokera a očekávaném sukcesu Birds of Prey ovšem DC temnějších charakterům evidentně opět začíná věřit a dává jim novou šanci.

Bad Robot pak nemá dohlížet pouze na samotný film, ale ve hře jsou i eventuální televizní projekty i sólovky jednotlivých hrdinů. Jednání a práce jsou samozřejmě v rané fázi, zatím tedy není jasné, jestli se bude Abrams na potenciálním snímku podílet jen z pozice producenta, nebo si sedne i za kameru. Vzhledem k tomu, že se režisér rád ujímá známých značek, by jeho účast dávala smysl. Už dříve se navíc o tokání DC a Abramse hodně spekulovalo, např. v souvislosti s rebootem Green Lanterna. Necháme se tedy překvapit, co z této spolupráce nakonec vznikne a zda se Constantine konečně dočká další celovečerní šance.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace