Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Poslední skaut


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdamon wayansjoe hallenbeckposlední skautshane blackthe last boy scouttony scott
Usmějte se... dál to znáte sami, ne?  

Byla asi jen otázka času, než v MovieZone Live dojde na Posledního skauta. Jeden z nejlepších filmů Bruce Willise, Shanea Blacka i Tonyho Scotta, nekompromisní drsná detektivka, která je stejným dílem temná i neskutečně vtipná. Joe Hallenbeck i Jimmy Dix jsou reklamou na buddy žánr a hlášky z téhle klasiky my i vy citujeme dodnes a ještě nejspíš dlouho budeme. Takže vás možná překvapí, že natáčení a vztahy na place byly ve skutečnosti dost vypjaté, ať už mezi hlavními hereckými hvězdami, nebo lidmi za kamerou. Ale víte co? Pusťte si to sami. 

Posledního skauta najdete jako všechny naše věci na Youtube a pokud byste chtěli poslouchat audio, najdete MovieZone Live na SpotifyPodbean i iTunes. Tentokrát vás navíc čeká speciální režisérská verze, protože jsme na poslední chvíli dotáčeli ještě celkem zásadní kus celého videa. A rádi bychom poděkovali Petru Hrošíkovi Svobodovi, jednomu z Králů videa, že propátral svou sbírku dabingů a vy tak můžete slyšet, jak se Joe Hallenbeck v češtině s postupem času měnil. Pokud vás baví, co děláme, budeme rádi, když nás ohodnotíte na CSFD a můžete nám přispět i na Patreon

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace