Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaká bude dvojka Na hraně zítřka?


ikona
Spooner
doug limanedge of tomorrowemily bluntna hraně zítřkatom cruise
Doug Liman pořád doufá, že se dvojky Na hraně zítřka přeci jen dočkáme. Jaké s ní má plány?  

O pokračování Na hraně zítřka už slýcháme několik let, prakticky od premiéry jedničky, jenže to je v podstatě vše, co se ví. Doug Liman sice čas od času přijde s prohlášením, že se na scénáři opravdu maká a se sequelem se počítá, jenže to je vlastně všechno. A už teď je jasné, že rozběhnutí kamer se ještě jen tak nedočkáme. Tom Cruise momentálně řádí na place sedmého a osmého Mission: Impossible a poté se vydává právě s Limanem natáčet film do vesmíru. Na pokračování parádního sci-fi nářezu tak dojde v nejlepším případě až poté. Liman se ovšem stále nevzdává, a dokonce nyní prozradil, co by nás v jeho sci-fi nášupu mohlo čekat.

 

Pokud totiž čekáte klasický větší a trikově nabušenější blockbuster, ten bychom prý od případného pokračování dostat neměli. Dvojka Na hraně zítřka bude podle jeho slov podstatně menší a zaměří se především na postavy, kterých bude možná sice víc, i přesto se však bude cílit co nejvíce pozornosti na dvojici hranou Tomem Cruisem a Emily Blunt. Liman samozřejmě chápe, proč se sequely často pouští cestou většího počtu výbuchů a digitálních triků, v jeho verzi zaměřené zejména na silné scény a herecké výkony by ovšem byl tento přístup podle něj zbytečný. Tvůrce by tak šel v tomhle případě dost proti proudu, což je vlastně celkem příjemná zpráva. Na druhou stranu však dodává, že scénář ještě není úplně hotov a mohou tedy asi nastat jisté změny. Tak snad se Toma s Emily v časové smyčce ještě přeci jen jednou dočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace