Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Requiem za sen míří na loď duchů


ikona
Spooner
adriftdarren aronofskyjared letojason blum
A opět u toho bude i Jared Leto 

Poslední snímek Darrena Aronofskyho matka! vzbudil celkem kontroverzi a u většiny lidí se nesetkal s nadšenými ohlasy, a tak se uznávaný režisér na chvilku odmlčel. V následujících letech ale o sobě bude chtít dát zase pořádně vědět. Nedávno ohlásil práce na novém dramatu The Whale, v němž si Brendan Fraser zahraje monstrózně obézního muže, který se bude snažit napravit vztahy se svou dospívající dcerou. A zdá se, že Aronofsky by se zde mohl vydat cestou svých malých komorních kousků typu Wrestler a Černá labuť. A nyní chystá další projekt, v němž se navíc sejde s hvězdou svého nejslavnějšího filmu Requiem za sen Jaredem Letem.

Společně totiž chystají temný thriller Adrift, v níž rybářská loď nalezne uprostřed klidného moře opuštěnou jachtu s divným tísňovým voláním. A zatímco většina rybářů nechce mít s jachtou nic společného a mluví o ní jako o lodi duchů, hlavní hrdina se rozhodne doplout s jachtou do přístavu. A brzy zjišťuje, že jeho parťáci měli se svými obavami možná pravdu. Aronofsky tak tentokrát bude nejspíš koketovat i s hororem, což potvrzuje i producentská záštita žánrového hitmakera Jasona Bluma a fakt, že film vzniká na motivy povídky spisovatele Kódžiho Suzukiho, podle jehož předlohy vznikl i legendární Kruh. Aronofsky už však dříve prokázal, že mu temná a takřka hororová atmosféra nedělá problém a Leto má projekt údajně v hledáčku 10 let. Tohle setkání po letech by zkrátka mohlo dopadnout velmi dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace