Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Requiem za sen plánuje další silné drama


ikona
Spooner
brendan fraserdarren aronofsky
Darren Aronofsky se po matce! snaží napravit reputaci. A vybral si k tomu dost nečekaného parťáka.  

Režisér Darren Aronofsky rozhodně patří mezi velmi výrazné tvůrce nového tisíciletí, který se nebojí jít v drsnosti a temnotě až na dřeň a u kultovky Requiem za sen či Černé labutě asi nebylo žádnému divákovi zrovna dobře. Pravda, jeho ambiciózní kousky typu Fontána rozhodně nesebraly každého, ale s tím se u tohoto osobitého autora tak nějak počítá. Se svým posledním počinem, kontroverzní matkou! s Jennifer Lawrence, ale režisér dost pohořel u diváků i kritiků a na nějaký čas se odmlčel. Nyní si ovšem hodlá napravit pošramocenou pověst a evidentně se po vzoru baletní depky s Natalií Portman a Wrestlera vrací k malým komorním snímkům.

Jeho novinka The Whale bude vycházet z divadelní hry Samuela D. Huntera a bude pojednávat o monstrózně obézním muži, který se snaží napravit pošramocené vztahy se svou 17letou dcerou. S tou se odcizil poté, co opustil rodinu kvůli svému milenci. Po smrti své lásky se ovšem ze žalu začal tak trochu přežírat a nyní proto nevypadá zrovna fit. Zkrátka další drama o závislosti i komplikovaných vztazích, jež jdou Aronofskymu celkem od ruky. Hlavní roli si trochu překvapivě zahraje Brendan Fraser. Ano, vyhaslá hvězda Mumie, jež se v posledních letech motá přinejlepším v seriálové produkci typu komiksoky Doom Patrol, dostane po dlouhé době velkou hereckou šanci. Že by slavný režisér po vzoru Wrestlera s Mickey Rourkem zase (aspoň na chvíli) oživil jednu polomrtvou kariéru? Docela bych Fraserovi přál, aby to tak opravdu vyšlo. A Darrenovi bych další výrazný a oceňovaný kousek přál ostatně taky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace