Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Připoutejte se, prosím!


ikona
Mr. Hlad
abrahamsbláznivá střelaleslie nielsenletištěmoviezonemz livežhavé výstřelyzucker
Jak začínali králové parodií 

Tenhle týden vás celkem zásobujeme a máme tu už třetí video, respektive audio. Ale nebojte se, do konce týdne už vám dáme pokoj. Před pár dny vyšlo první oficiální S Civalem na pivu, kde vyzpovídal KarlaR, a taky Filmy v síti. No a teď je na čase podívat se na nějakou filmovou klasiku, kterou máme rádi a doufáme, že ji máte rádi i vy. 

Volba tentokrát padla na kultovní komedii Připoutejte se, prosím!, která udělala hvězdu z Leslieho Nielsena i z tria Zucker, Abrahamas, Zucker, kteří se pak podepsali pod Žhavé výstřely a Bláznivé střely. Natáčeli jsme mimochodem už v létě, takže se neděste, že nemáme roušky. A netěšte se na studio, sami nevíme, kdy se do něj vrátíme. Ale snad vás ta půlhodina o jednom z nejsrandovnějších filmů všech dob, bude bavit. 

Video najdete jako vždycky na Youtube a pokud byste si nás chtěli pustit do uší, najdete nás na SpotifyiTunes nebo Podbean. Jestli se vám MZ Live Speciál líbí, budeme rádi, když nás ohodnotíte na CSFD a podpořit nás můžete na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace