Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čekají Bonda a spol. další odsuny? Studia nehodlají za pandemie nic riskovat


ikona
do_Od
Black WidowBondDisneykoronavirusMarvelNení čas zemřítodkladypremiéryRychle a zběsile
Black Widow, Není čas zemřít i nové Rychle a zběsile. Tyto a další filmy by se opět měly odsouvat.  

Taky vám to přijde jako včera, co jsme hromadně brečeli nad první várkou odkladů vyhlížených premiér? Za ten takřka rok se bohužel situace s Covidem příliš nezlepšila. Jasně, očkování je na cestě, pro běžnou populaci ale počítejte s druhou polovinou roku – jestli vůbec – a do té doby tady holt bude koronavirus úřadovat dál. A to znamená jediné. Do kin se jen tak nepodíváme a velké filmy čeká další vlna odsunů.

Studia už se na tuto situaci podle serveru Variety začínají pomalu ale jistě připravovat, s tím, že mezi prvními odloženými snímky letošního roku by měly být nový Bond, Black Widow nebo deváté Rychle a zběsile. A to jsou furt jen ty, co bolí nejvíc. Spolu s nimi se pochopitelně posunou i věci jako Morbius (už má dokonce oficiálně říjnové datum premiéry), Free Guy, The King’s Man nebo Godzilla vs. Kong. Pakliže se tak podmínky v následujícím měsíci či dvou drasticky nezlepší, všechny výše zmíněné filmy se buď odloží, nebo přesunou na streamovací služby.

Zachránit nás tak opět může jedině klidnější léto, kam se ale rozhodně nevejdou všechny premiéry, a navíc ani v létě by to studia nemusela chtít riskovat čistě na základě zkušeností z loňska, kdy takhle vyhořel například Tenet nebo Mulan. Vůbec bychom se tak nedivili, kdyby některé filmy jako například ten Bond skončily až na podzimním slotu. Na tomhle místě bych rád nabídl nějaké optimističtější vyhlídky, jenže bohužel žádné nejsou. Můžeme jen sedět, chovat se zodpovědně a čekat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (54)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace