Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér Chicagského tribunálu?


ikona
Spooner
aaron sorkinjavier bardemnicole kidman
Aaron Sorkin loví hvězdy a chystá se do zákulisí legendárního sitcomu. 

Mezi nejlepší scenáristy Hollywoodu patří Aaron Sorkin už nějaký ten pátek a o svých precizních hrátkách s kulometnými dialogy či perfektní prací s detaily nás dokázal přesvědčit už např. v The Social Network či seriálu Newsroom. Loni však na Netflixu se svým Chicagským tribunálem ukázal, že z něj vyrostl i zatraceně zajímavý režisér, jenž je za kamerou čím dál jistější a ambicióznější. Legendární soudní spor se stal po právu u nás v redakci filmem v roku a pořád doufáme, že Sorkinovi a spol. nakonec přinese třeba i nějakého Oscara. Oceňovaný tvůrce se však nefláká a už pomalu plánuje svůj další projekt, který zní nepřekvapivě zase hodně lákavě.

Chystá totiž novinku Being The Ricardos o slavné herečce a televizní legendě Lucille Ball a jejím manželovi, herci a producentovi Desimu Arnazovi. Dvojice tvořila pár nejen v soukromí, ale stála také za úspěchem mnoha slavných televizních pořadů včetně ikonického sitcomu z 50. let I Love Lucy, kde spolu hrála. A právě do zákulisí legendárního seriálu se hodlá Sorkin podívat. Snímek bude sledovat jeden týden natáčení, během něhož bude ústřední dvojice řešit krize, které ohrožují nejen jejich kariéry, ale také manželství. Hlavní role by si pak měli podle všeho zahrát Nicole Kidman a Javier Bardem, takže herecká kvalita by také měla být zaručena. Sorkin se pak s novinkou uchytil na Amazonu a my budeme doufat, že tento výlet do historie Hollywoodu bude malinko divácky vstřícnější než nedávný Fincherův Mank. Na druhou stranu, aktuální WandaVision a její pocta tehdejším sitcomům ukazuje, že by podobné téma rozhodně mohlo slavit úspěch.

--- 

Vytáhni v hospodě: Sorkin dělá na scénáři už několik let a původně se u něj s režií nepočítalo. Legendární herečku měla tehdy ztvárnit Cate Blanchett.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace