Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Affleck chystá epickou fantasy


ikona
Spooner
ben affleckdisney
Affleck se konečně naplno vrací za kamery. Zakotví ale u žánru, kde bychom ho nečekali.  

Ben Affleck měl v posledních letech malinko složitější období. Velkolepé plány u DC nevyšly, a i když se v roli Batmana ještě vrátí v sólovce Flashe či Snyder Cutu Justice League, svého vlastního netopýřího hrdinu zde nenatočí. Kvůli osobním problémům pak v posledních letech malinko zvolnil. Loňská Cesta zpátky ho však naplno vrátila do hereckého sedla, z něhož nehodlá seskočit ani v historickém dramatu The Last Duel od Ridleyho Scotta či chystaném snímku o Houdinim. Konečně se však Affleck naplno vrací i tam, kde ho mám já osobně nejraději, tedy za kameru. Už nějaký pátek chystá např. snímek The Big Goodbye o zákulisí vzniku legendární Čínské čtvrti a coby režiséra ho nyní uvidíme i u novinky, kde bych ho úplně nečekal.

Známý herec a režisér totiž podle všeho chystá u Disneyho adaptaci fantasy bestselleru Keeper Of The Lost Cities aka Strážce ztracených měst na motivy ságy od Shannon Messenger. Ta pojednává o 12leté Sophii, která je mezi spolužáky tak trochu outsider. Jednoho dne se však dozví, že má zvláštní schopnosti telepatie a v podstatě ani není člověk a pochází z jiného světa, jenž existuje vedle toho našeho. Sophie proto opustí náš svět a začne chodit do akademie pro nadané elfy. Jedná se tedy o další fantasy sérii pro mladé ve stylu Harryho Pottera. A Affleck, jenž se coby režisér soustředí na daleko dospělejší i temnější látky, je tu pro mě opravdu trochu překvapením. Nic víc se pak o projektu zatím neví. Tak nějak se dá asi počítat s tím, že Disney nebude na této velmi populární knižní šetřit a nejspíš už si myslí na zfilmování všech dílů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace