Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čekají Bonda a spol. další odsuny? Studia nehodlají za pandemie nic riskovat

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Lorian
Řekněme, že některé lidi ten covid zasáhl i trošku jinak a trošku fatálněji než jen tím, že musí nosit ten tvůj vysmívaný hadr přes ksicht. Možná by nebylo od věci na to příště myslet a chtělo by to v tomhle případě alespoň zkusit projevit i trošku pochopení a ne jen sobecky vyřvávat, jak jsou všichni blbí. 
777488
Řekněme, že některé lidi ten covid zasáhl i trošku jinak a trošku fatálněji než jen tím, že musí nosit ten tvůj vysmívaný hadr přes ksicht. Možná by nebylo od věci na to příště myslet a chtělo by to v tomhle případě alespoň zkusit projevit i trošku pochopení a ne jen sobecky vyřvávat, jak jsou všichni blbí. 
777477
11 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
opravdu si nemyslím, že jsi to ty. Proč bych si to myslel? Že bys dělal na svém webu mutliaccount? 8):D. Tak nebuď za ukejhanou husu. Jen nechápu, za co včerejšího bych měl mít ban? Za dnešek bych si ho možná dál za ty vulgarity ale za včera? Za pravdu +- slušně podanou? Nebudeme si tady hrát na Mirky Dušíny, Vaše relace taky nejsou zrovna nějaké čisté lilie.

Jinak jsem napsal, to co se ukáže možná za půl roku, možná za rok či dva jako pravda a je mi jedno, kdo tady kdáká nesmysly o bláznech, přitom nepodají jediný fakt.. Nějaký ban nechám na Vás, popravdě mi to je úplně ale úplně jedno. Záleží mi na tom asi jako na loňském, pochcaném sněhu.
777477
opravdu si nemyslím, že jsi to ty. Proč bych si to myslel? Že bys dělal na svém webu mutliaccount? *8)**:D*. Tak nebuď za ukejhanou husu. Jen nechápu, za co včerejšího bych měl mít ban? Za dnešek bych si ho možná dál za ty vulgarity ale za včera? Za pravdu +- slušně podanou? Nebudeme si tady hrát na Mirky Dušíny, Vaše relace taky nejsou zrovna nějaké čisté lilie. Jinak jsem napsal, to co se ukáže možná za půl roku, možná za rok či dva jako pravda a je mi jedno, kdo tady kdáká nesmysly o bláznech, přitom nepodají jediný fakt.. Nějaký ban nechám na Vás, popravdě mi to je úplně ale úplně jedno. Záleží mi na tom asi jako na loňském, pochcaném sněhu.
777471
1 -7
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Lorian
A teď teda nevím, jestli urážíš čtenáře, nebo se pokoušíš urážet mě, protože si fakt myslíš, že ten druhý nick je můj, ale tak jako tak jsi na velmi tenkém ledě. 

Mimochodem ráno jsem to byl já, kdo zařídil, že nemáš ban. Tak si rozmysli, jak teď budeš reagovat. Ideální by bylo prostě sem teď třeba týden nic nepsat a doufat, že se na to všechno zapomene. A ono zapomene. 

Samozřejmě můžeš dál pokračovat v urážení čtenářů nebo redaktorů nebo spustit takový ten už trochu okoukaný blábol o svobodě slova, ale asi tušíš, kam to povede. 

Pak je tu ještě třetí možnost, že se urazíš a napíšeš, že sem nemusíš chodit. 

Nechám výběr na tobě. 
777471
A teď teda nevím, jestli urážíš čtenáře, nebo se pokoušíš urážet mě, protože si fakt myslíš, že ten druhý nick je můj, ale tak jako tak jsi na velmi tenkém ledě.  Mimochodem ráno jsem to byl já, kdo zařídil, že nemáš ban. Tak si rozmysli, jak teď budeš reagovat. Ideální by bylo prostě sem teď třeba týden nic nepsat a doufat, že se na to všechno zapomene. A ono zapomene.  Samozřejmě můžeš dál pokračovat v urážení čtenářů nebo redaktorů nebo spustit takový ten už trochu okoukaný blábol o svobodě slova, ale asi tušíš, kam to povede.  Pak je tu ještě třetí možnost, že se urazíš a napíšeš, že sem nemusíš chodit.  Nechám výběr na tobě. 
777466
12 0
reagují: Lorian
reagovat
Všichni asi tušíme, že se tu motáte v kruhu a máte vyjasněno, kdo si o kom myslí, že je idiot. 

Takže tu debatu ukončíte vy, nebo já? 
777469
Všichni asi tušíme, že se tu motáte v kruhu a máte vyjasněno, kdo si o kom myslí, že je idiot.  Takže tu debatu ukončíte vy, nebo já? 
10 0
reagovat
reaguje na: Mr.HahaHihi
ty běž do prdele tlustoprde8) To je alespoň diskuze. :+
777466
ty běž do prdele tlustoprde*8)* To je alespoň diskuze. *:+*
777459
1 -5
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Memphis
a čím je to podložené? Tím, že to říkají na Nově, co? :D Slováci roušky skrz léto, celoplošné testovaní, lockdown a pořád nic. Hadr na kuchtě evidentně funguje:D
777465
a čím je to podložené? Tím, že to říkají na Nově, co? *:D* Slováci roušky skrz léto, celoplošné testovaní, lockdown a pořád nic. Hadr na kuchtě evidentně funguje*:D*
777461
1 -6
reagovat
Je to marný, je to marný .....link
777462
Je to marný, je to marný .....https://scholar.google.com/scholar?hl=cs&as_sdt=0%2C5&q=covid+face+masks&oq=
3 -2
reagovat
reaguje na: Lorian
Od začátku pandemie všichni víme, že hadr přes hubu nechrání nositele, ale ostatní okolo něj.

Teda očividně skoro všichni.
777461
Od začátku pandemie všichni víme, že hadr přes hubu nechrání nositele, ale ostatní okolo něj. Teda očividně [b]skoro[/b] všichni.
777455
7 -2
reagují: Lorian
reagovat
Když píšeš takové hovadiny, že si musí Mr.Hlad založit další profil, aby tě poslal do prdele...
777460
Když píšeš takové hovadiny, že si musí Mr.Hlad založit další profil, aby tě poslal do prdele...
8 -2
reagovat
reaguje na: Lorian
Ne, to ty běž laskavě doprdele. 
777459
Ne, to ty běž laskavě doprdele. 
777456
14 -2
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: HAL
takových bylo x, babky trafikantky to schytaly od mě dvojnásob. Mám každý týden nějakou událost. Naštěstí je spoustu lidi normálních a když jdu podpořit nějaký podnik, tak mě po Vánocích zvali i na pivko, abych si v restauraci sedl.  

Jo, chápu, že zmetci, kteří se dobrovolně testují a uměle zvedají čísla, si tohle užívají, já takovým ukazuji prostředníček. 

Další věc je, jak aktuálně doktoři léčí respirační nemoci. Několikrát jsem měl opakovaný zápal plic na gymplu, takže vím, že je to svinstvo. Léčí se to sérii antibiotik. Aktuálně dostaneš čekanku na test ,jdeš na test, pokud jsi pozitivní, oni si tě zapíší, pojišťovny shrábnou prachy a pacient jde domů bez léčiva do karantény(pokud někdo s ním žije, má dokonce karanténu jen doporučenou). To je samozřejmě katastrofa a spousta lidí nemá lečený např. zápal plic, protože má pozitivní test. Na tohle nemám data a jsou to jen mé domněnky, ale kolik lidí kvůli tomu pak skončí v nemocnicích? Nechci ani vědět.

Ještě k těm testům, kolegyně po rakovině od dcery chytla podezření na zápal plic, ztratila chuť, čich, její dcera měla Covid potvrzený, kolegyně opakovaně na test a nic. Nedalo ji to a šla na krevní test, který si sama zaplatila a vybojovala a bum Covid. Takže jděte do prdele.
777456
takových bylo x, babky trafikantky to schytaly od mě dvojnásob. Mám každý týden nějakou událost. Naštěstí je spoustu lidi normálních a když jdu podpořit nějaký podnik, tak mě po Vánocích zvali i na pivko, abych si v restauraci sedl.   Jo, chápu, že zmetci, kteří se dobrovolně testují a uměle zvedají čísla, si tohle užívají, já takovým ukazuji prostředníček.  Další věc je, jak aktuálně doktoři léčí respirační nemoci. Několikrát jsem měl opakovaný zápal plic na gymplu, takže vím, že je to svinstvo. Léčí se to sérii antibiotik. Aktuálně dostaneš čekanku na test ,jdeš na test, pokud jsi pozitivní, oni si tě zapíší, pojišťovny shrábnou prachy a pacient jde domů bez léčiva do karantény(pokud někdo s ním žije, má dokonce karanténu jen doporučenou). To je samozřejmě katastrofa a spousta lidí nemá lečený např. zápal plic, protože má pozitivní test. Na tohle nemám data a jsou to jen mé domněnky, ale kolik lidí kvůli tomu pak skončí v nemocnicích? Nechci ani vědět. Ještě k těm testům, kolegyně po rakovině od dcery chytla podezření na zápal plic, ztratila chuť, čich, její dcera měla Covid potvrzený, kolegyně opakovaně na test a nic. Nedalo ji to a šla na krevní test, který si sama zaplatila a vybojovala a bum Covid. Takže jděte do prdele.
777440
1 -10
reagují: Mr.HahaHihi
reagovat
Tak se uklidníme a přestaneme fabulovat.

Vědci však provedli takzvanou randomizovanou kontrolovanou studii na vzorku šesti tisíc obyvatel v době, kdy v zemi sice nějaká zdravotní opatření platila, ale povinnost nosit roušek ne.Polovina účastníků studie obdržela 50 chirurgických roušek, které si měla každých 8 hodin vyměňovat. Po jednom měsíci pak tito lidé podstoupili test na koronavirus, a to jak PCR, tak rychlotest na protilátky. Vědci poté výsledky testů porovnali s těmi, které podstoupila druhá polovina účastníků – tedy ti, kteří roušky nenosili.Ve výsledku nebyl mezi oběma skupinami nijak výrazný: 1,8 procent těch, kteří nosili roušky, se covidem-19 nakazilo. Ze skupiny účastníků, kteří roušku po dobu studie nenosili, to bylo 2,1 procent.„Doporučení nosit chirurgické roušky nad rámec ostatních zdravotnických opatření nesnížilo u jejich nositelů míru infekce SARS-CoV-2 o více než 50 procent v těch komunitách, kde bylo riziko nákazy nízké, sociální rozestupy v rámci možností dodržovány a nošení roušek neobvyklé. Data odpovídají nižšímu stupni vlastní ochrany,” píší vědci v závěru studie.

Co jako více chcete. Samozřejmě na to jsou studie zcela zbytečné, z logiky věci vyplývá, že hadr na ksichtě je úplně k piči. Obhajují si to jen ti, co to nosí, aby nebyli za úplný dyliny.
777455
Tak se uklidníme a přestaneme fabulovat. Vědci však provedli takzvanou randomizovanou kontrolovanou studii na vzorku šesti tisíc obyvatel v době, kdy v zemi sice nějaká zdravotní opatření platila, ale povinnost nosit roušek ne.Polovina účastníků studie obdržela 50 chirurgických roušek, které si měla každých 8 hodin vyměňovat. Po jednom měsíci pak tito lidé podstoupili test na koronavirus, a to jak PCR, tak rychlotest na protilátky. Vědci poté výsledky testů porovnali s těmi, které podstoupila druhá polovina účastníků – tedy ti, kteří roušky nenosili.Ve výsledku nebyl mezi oběma skupinami nijak výrazný: 1,8 procent těch, kteří nosili roušky, se covidem-19 nakazilo. Ze skupiny účastníků, kteří roušku po dobu studie nenosili, to bylo 2,1 procent.„Doporučení nosit chirurgické roušky nad rámec ostatních zdravotnických opatření nesnížilo u jejich nositelů míru infekce SARS-CoV-2 o více než 50 procent v těch komunitách, kde bylo riziko nákazy nízké, sociální rozestupy v rámci možností dodržovány a nošení roušek neobvyklé. Data odpovídají nižšímu stupni vlastní ochrany,” píší vědci v závěru studie. Co jako více chcete. Samozřejmě na to jsou studie zcela zbytečné, z logiky věci vyplývá, že hadr na ksichtě je úplně k piči. Obhajují si to jen ti, co to nosí, aby nebyli za úplný dyliny.
1 -11
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Lorian
"This means that study participants' exposure was overwhelmingly to persons not wearing masks."

Umíš anglicky, viď? ;)
777449
[i]"This means that study participants' exposure was overwhelmingly to persons not wearing masks." [/i]Umíš anglicky, viď? *;)*
777410
8 -2
reagovat
reaguje na: Lorian
Taktéž, a proto oba jistě víme, že se studie nevěnuji efektivitě roušek, kterou ses snažil zpochybnit, nýbrž efektivitě doporučení (mimo jiné je to napsané přímo v titulku). A kdyby lidé doporučení poctivě dodržovali, bude úspěšnost roušek ještě větší. A studie jen tak mimochodem úspěšnost roušek samotných potvrzuje.
777443
Taktéž, a proto oba jistě víme, že se studie nevěnuji efektivitě roušek, kterou ses snažil zpochybnit, nýbrž efektivitě doporučení (mimo jiné je to napsané přímo v titulku). A kdyby lidé doporučení poctivě dodržovali, bude úspěšnost roušek ještě větší. A studie jen tak mimochodem úspěšnost roušek samotných potvrzuje.
777437
9 -2
reagovat
reaguje na: Lorian
Ona tě v místním obchodě nějaká stará paní zjebala za to že jsi sobecké hovado a tak jsi se sem přišel vybrečet, viď? Ale neboj, to už bude dobrý, ta zlá paní už ti neublíží.
777440
Ona tě v místním obchodě nějaká stará paní zjebala za to že jsi sobecké hovado a tak jsi se sem přišel vybrečet, viď? Ale neboj, to už bude dobrý, ta zlá paní už ti neublíží.
777410
11 -2
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
ano a ty?
777437
ano a ty?
777434
1 -10
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: Lorian
Četl jsi tu studii poctivě? :D
777434
Četl jsi tu studii poctivě? *:D*
777410
9 -2
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: JAKLA
Přesně jak říkáš. Bohužel většina lidí je bez kritického myšlení a není schopna uvažovat racionálně a kriticky.

Navíc k těm rouškám - doktoři používají roušky třívrstvé, které po operaci okamžitě vyhazují. Je naprosto směšné si myslet, že nějaký hadr na ksichtě při chůzi na ulici něčemu pomůže. V Kodani proběhl dokonce test a zjistili, že rouška vs. nerouška je úplně jedno. Rouška je jen nástroj na ovládaní lidí. Tady odkaz na ten test.

link


@LuisNicolasDav. A co jako? Tak umřel někdo. Lidé umírají. Umírají na chřipky, zápaly plic, rakoviny a x dalších svinst. Je to smutné, ale je to tak. Je naprosto pro mě nepřípustné myslet si, že člověk tady bude do 80 let a pak umře přirozeně. Ohlédni se zpátky 100 let a zjisti si, kolik v té době se lidi dožívali. V téhle mimoňské době si lidi myslí, že tloušťka je přirozená a staří lidi tu mají být do 100 let skoro. Nesmysl a nikdy to tak nebylo a nebude.

Aktuálně Evropa má extrémní nadbytek důchodců. V roce 2050 každý druhý Čech bude důchodce, důchody mít nebudeme, nebude na ně. Já jako třicátník už nedostanu od státu vůbec nic. Spíše by bylo fajn se zamyslet co s tím stárnutím populace a jestli ten Covid nám nechce něco říci. Co za pár let bude Evropa dělat a kdo bude produktivní, když budeme pořád zachraňovat důchodce. Bohužel většina třicátníků ani neví, že nebudou mít důchod, protože většina lidi je duchem velice slabá.

Úmrtnost Covidu je jasně zdokumentovaná a do 65let je šance v podstatě nulová. O čem se chceš dál bavit? 100 tisíc přerušených živností za minulý rok. Lidi bez práce, psychicky vyčerpaný kvůli nesmyslu jménem Covid. 

Za své hloupé názory by ses měl stydět jedině ty. 
777410
Přesně jak říkáš. Bohužel většina lidí je bez kritického myšlení a není schopna uvažovat racionálně a kriticky. Navíc k těm rouškám - doktoři používají roušky třívrstvé, které po operaci okamžitě vyhazují. Je naprosto směšné si myslet, že nějaký hadr na ksichtě při chůzi na ulici něčemu pomůže. V Kodani proběhl dokonce test a zjistili, že rouška vs. nerouška je úplně jedno. Rouška je jen nástroj na ovládaní lidí. Tady odkaz na ten test. https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817 @LuisNicolasDav. A co jako? Tak umřel někdo. Lidé umírají. Umírají na chřipky, zápaly plic, rakoviny a x dalších svinst. Je to smutné, ale je to tak. Je naprosto pro mě nepřípustné myslet si, že člověk tady bude do 80 let a pak umře přirozeně. Ohlédni se zpátky 100 let a zjisti si, kolik v té době se lidi dožívali. V téhle mimoňské době si lidi myslí, že tloušťka je přirozená a staří lidi tu mají být do 100 let skoro. Nesmysl a nikdy to tak nebylo a nebude. Aktuálně Evropa má extrémní nadbytek důchodců. V roce 2050 každý druhý Čech bude důchodce, důchody mít nebudeme, nebude na ně. Já jako třicátník už nedostanu od státu vůbec nic. Spíše by bylo fajn se zamyslet co s tím stárnutím populace a jestli ten Covid nám nechce něco říci. Co za pár let bude Evropa dělat a kdo bude produktivní, když budeme pořád zachraňovat důchodce. Bohužel většina třicátníků ani neví, že nebudou mít důchod, protože většina lidi je duchem velice slabá. Úmrtnost Covidu je jasně zdokumentovaná a do 65let je šance v podstatě nulová. O čem se chceš dál bavit? 100 tisíc přerušených živností za minulý rok. Lidi bez práce, psychicky vyčerpaný kvůli nesmyslu jménem Covid.  Za své hloupé názory by ses měl stydět jedině ty. 
777376
2 -16
reagují: Memphis, HAL, Ne__Ty
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tady je pak to velke Apple oznameni :) link
777377
Tady je pak to velke Apple oznameni :) https://9to5mac.com/2021/01/13/apple-announces-major-new-reji-projects-to-tackle-systemic-racism/
777241
2 -1
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
Tebe to stále asi nedochádza. Fakt je že sa kovid v dnešnej dobe neskutočne zneužíva. Ak si si nevšimol tak samotnú chorobu nikto nespochybňuje. Kovid existuje a nejaká časť percenta (cca 0,3) mu podľahne. To sa deje aj pri iných chorobách. Čo sa týka rúšok pri operáciách tak tam nemajú zabrániť šíreniu respiračných chorôb, ale tonu aby sa nenapľulo do otvorenej rany .
777376
Tebe to stále asi nedochádza. Fakt je že sa kovid v dnešnej dobe neskutočne zneužíva. Ak si si nevšimol tak samotnú chorobu nikto nespochybňuje. Kovid existuje a nejaká časť percenta (cca 0,3) mu podľahne. To sa deje aj pri iných chorobách. Čo sa týka rúšok pri operáciách tak tam nemajú zabrániť šíreniu respiračných chorôb, ale tonu aby sa nenapľulo do otvorenej rany .
777364
3 -6
reagují: Lorian
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se