Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars od šéfa Marvelu se hýbou kupředu


ikona
Spooner
kevin feigeMichael Waldronstar wars
Hlavoun MCU konečně začíná pracovat na svém bijáku z předaleké galaxie. Kdo mu v tom pomůže?  

U Disneyho pochopili, že po ne zrovna hezkých reakcích na nedávné Star Wars filmy bude lepší raději jít ve stopách úspěšného Mandaloriana a servírovat nám na streamu jeden seriál z předaleké galaxie za druhým. Ostatně, KarelR se o nich v nedávném Star Wars výhledu rozepsal více než dostatečně. O dalších celovečerácích se proto v poslední době zase tolik nemluví. Víme, že v roce 2023 dorazí příběh pilotů X-Wingů od Patty Jenkins v Rogue Squadron a počítá se minimálně také s filmem od Taiky Waititiho, pár trpělivých ještě možná ještě věří na další SW zářezy od Riana Johnsona a nesmíme zapomenout ani na Kevina Feigeho. Ano, prezident Marvel Studios a tvůrce MCU ohlásil práce na svém Star Wars projektu už v roce 2019 a u Lucasfilmu nejspíš doufali, že právě tahle továrna na hity jim pomůže dostat se z nelehké situace. Jenže od té doby bylo okolo Feigeho novinky ticho po pěšině. Tedy až doteď.

Hlavoun Marvelu si totiž takřka po roce a půl konečně našel pro své Hvězdné války scenáristu. Nové Star Wars sepíše Michael Waldron, jehož jméno vám asi nic moc neřekne, u Marvelu a Disneyho si ovšem tento autor začíná dělat solidní reputaci. Jeden ze scenáristů Ricka a Mortyho totiž sepsal příběh nejen k chystané dvojce Doctora Strange, ale hlavně měl na starost blížícího se seriálového Lokiho, jenž podle všeho vyfasuje i druhou sérii. A s Feigem, který už kreativně dohlíží také na marvelácké seriály na Disney+, si evidentně hodně sedli a šéf MCU má v něj nejspíš velkou důvěru. Stejně jako Disney, který si chce Waldrona na nějaký čas pojistit novou smlouvou. Loki nám za pár měsíců každopádně napoví, zda Feige a Disney vsadili na toho správného koně. Důležité ale je, že se dlouho utichlý Star Wars projekt konečně pohnul kupředu. I když do premiéry nám samozřejmě zbývá asi ještě sakra hodně času a o ději nevíme stále zhola nic.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace