Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Run Hide Fight: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
"... druhá ví, co by bylo v tuto chvíli správné, ale nemá odvahu to udělat." Pls, DO_OD, co to konkrétně je? Já, ačkoli jsem zastánce možnosti ozbrojení se, jsem mnohem víc na téhle straně, ale ještě jsem neslyšel jedinou věc, která by to mohla reálně řešit.
776393
"... druhá ví, co by bylo v tuto chvíli správné, ale nemá odvahu to udělat." Pls, DO_OD, co to konkrétně je? Já, ačkoli jsem zastánce možnosti ozbrojení se, jsem mnohem víc na téhle straně, ale ještě jsem neslyšel jedinou věc, která by to mohla reálně řešit.
3 -3
reagují: do_Od
reagovat
" že jedna strana se zuby nehty drží svého práva na zbraně a jakýkoli případný ústupek považuje za omezování svobody, zatímco ta druhá ví, co by bylo v tuto chvíli správné, ale nemá odvahu to udělat. " Druhá strana si len myslí že vie. A ako je známe myslieť si znamená hovno vedieť. :) 
Mimochodom ak ste nepostrehli tak v ČR sú po novom povolené tlmiče.
776387
" že jedna strana se zuby nehty drží svého práva na zbraně a jakýkoli případný ústupek považuje za omezování svobody, zatímco ta druhá ví, co by bylo v tuto chvíli správné, ale nemá odvahu to udělat. " Druhá strana si len myslí že vie. A ako je známe myslieť si znamená hovno vedieť. *:)*  Mimochodom ak ste nepostrehli tak v ČR sú po novom povolené tlmiče.
3 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
OK, dá se to asi počítat i takhle. Ale v žánru elevated horrors vznikají mnohem horší (a mnohem dementnější) věci. Peele zkrátka podle mě točí filmy, které jsou plus mínus dobré, protože je plus mínus dobrý filmař. Bez ohledu na to, jestli člověk sdílí jeho světonázor.

Run Hide Fight bude jako Bastardi. Nic krom tématu to mít nebude a bude to zároveň cílit na lidi, kteří ke spokojenosti nic než to téma nepotřebují. A tvůrci to evidentně vědí a je jim to fuk. 
776354
OK, dá se to asi počítat i takhle. Ale v žánru elevated horrors vznikají mnohem horší (a mnohem dementnější) věci. Peele zkrátka podle mě točí filmy, které jsou plus mínus dobré, protože je plus mínus dobrý filmař. Bez ohledu na to, jestli člověk sdílí jeho světonázor. Run Hide Fight bude jako Bastardi. Nic krom tématu to mít nebude a bude to zároveň cílit na lidi, kteří ke spokojenosti nic než to téma nepotřebují. A tvůrci to evidentně vědí a je jim to fuk. 
776351
7 -2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Tak má to u dvou filmů ročně a netočí nic jiného, to mi nepřijde tak málo. Bavíme se tu o tom na profilu filmu produkční společnosti, která natočila jeden film...
776351
Tak má to u dvou filmů ročně a netočí nic jiného, to mi nepřijde tak málo. Bavíme se tu o tom na profilu filmu produkční společnosti, která natočila jeden film...
776349
3 -3
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Takže vlastně dva jeho filmy, film Spika Lee podle skutečné události a to je všechno :) Hele se třemi filmy se žít dá, ne? Jak jsi to psal, tak jsem myslel, že toho bude pětkrát tolik :)

Krom toho ačkoliv mě Peele jako režisér celkem míjí, rozhodně ho považuju za šikovného a jeho filmy za něco, co si zaslouží pozornost čistě z toho filmového úhlu pohledu. Run Hide Fight bude jiná liga. Us je mimo, ale v Get Out s tím pracoval chytře. Navíc po letech v komediálním žánru mám celkem pochopení pro to, že když mu otevřou dveře u vážných příběhů, má potřebu ty věci řešit. Zatím mi to nepřijde otravné nebo takové, že by mi to ty filmy kazilo. 

Samozřejmě se to časem stát může, ale třeba Candyman nebo Lidé pod schody ta sociální témata řešily už i v původních verzích, pokud si to pamatuju dobře. 
776349
Takže vlastně dva jeho filmy, film Spika Lee podle skutečné události a to je všechno :) Hele se třemi filmy se žít dá, ne? Jak jsi to psal, tak jsem myslel, že toho bude pětkrát tolik :) Krom toho ačkoliv mě Peele jako režisér celkem míjí, rozhodně ho považuju za šikovného a jeho filmy za něco, co si zaslouží pozornost čistě z toho filmového úhlu pohledu. Run Hide Fight bude jiná liga. Us je mimo, ale v Get Out s tím pracoval chytře. Navíc po letech v komediálním žánru mám celkem pochopení pro to, že když mu otevřou dveře u vážných příběhů, má potřebu ty věci řešit. Zatím mi to nepřijde otravné nebo takové, že by mi to ty filmy kazilo.  Samozřejmě se to časem stát může, ale třeba Candyman nebo Lidé pod schody ta sociální témata řešily už i v původních verzích, pokud si to pamatuju dobře. 
776346
5 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Všechny ty věci co dělalo MonkeyPaw production: GetOut, BlackkKlansman (ok, to je podle real events), Us, budou to mít i v Candymanovi, People under Stairs si o to říká taky. V Lovecraft Country to možná zapadá, ale prostě je vtipný, že je tam automaticky každý černoch kladný a běloch záporný....

Záměrně jsem neuvedl Keanu, to byl jediný film, co mu nevydělal. Pak ho napadlo, že aktivistická nota bude výnosnější než trhlé komedie. 

Sice to produkoval Spike Lee, ale podle mne byl naprostý vrchol Netflixovský film See You Yesterday. Což byla docela sympatická jednohubka, ale aby někdo nacpal do dětského filmu střílení černochů bílými policajty, tak už musí být opravdu nemocný, hlavně by ne zajímalo čemu to prospěje? 
776346
Všechny ty věci co dělalo MonkeyPaw production: GetOut, BlackkKlansman (ok, to je podle real events), Us, budou to mít i v Candymanovi, People under Stairs si o to říká taky. V Lovecraft Country to možná zapadá, ale prostě je vtipný, že je tam automaticky každý černoch kladný a běloch záporný.... Záměrně jsem neuvedl Keanu, to byl jediný film, co mu nevydělal. Pak ho napadlo, že aktivistická nota bude výnosnější než trhlé komedie.  Sice to produkoval Spike Lee, ale podle mne byl naprostý vrchol Netflixovský film See You Yesterday. Což byla docela sympatická jednohubka, ale aby někdo nacpal do dětského filmu střílení černochů bílými policajty, tak už musí být opravdu nemocný, hlavně by ne zajímalo čemu to prospěje? 
776340
5 -3
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Ehm, rant? :D Kde? Ukažte mi Tony nebo Hale, ve které části toho popisku si stěžuju na to, že je ten film konzervativní. Vysvětlil jsem pouze kontext vzniku toho filmu a co od něj můžou diváci čekat, a pak jsem mu dal tři hvězdy, protože na rozdíl od zbytku redakce mi ten materiál dokonce nepřišel v tomhle střihu vůbec tak tragickej, jak by za daných okolností mohl být. Takže jakej rant? A rozepsal jsem se, protože zmínit některý fakta u tohohle filmu mi přišlo fér a zajímavý. Jestli vás trigerruje už jen tohle, bude problém jinde.
776342
Ehm, rant? *:D* Kde? Ukažte mi Tony nebo Hale, ve které části toho popisku si stěžuju na to, že je ten film konzervativní. Vysvětlil jsem pouze kontext vzniku toho filmu a co od něj můžou diváci čekat, a pak jsem mu dal tři hvězdy, protože na rozdíl od zbytku redakce mi ten materiál dokonce nepřišel v tomhle střihu vůbec tak tragickej, jak by za daných okolností mohl být. Takže jakej rant? A rozepsal jsem se, protože zmínit některý fakta u tohohle filmu mi přišlo fér a zajímavý. Jestli vás trigerruje už jen tohle, bude problém jinde.
7 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já od Peeleho moc věcí neviděl a když koukám na jeho producentskou filmografii, vidím tam jen Lovecraft Country, kde se tyhle věci samozřejmě řešily, ale z těch dvou dílů, co jsem viděl, mi to rozhodně nepřišlo moc. Respektive ty scény s bílými vidláckými záporáky tam fungovaly tak, jak měly a vytvářely napětí. Co myslíš dalšího? Teď neprudím, fakt mě to zajímá. 

Jinak vím, že za tu woke agitku to Black Christmas slízlo nejen u nás, ale i za mořem a tam se vysmáli i Antebellum. Je prostě obecně blbý, když se tyhle myšlenky schovávají do špatných filmů. Jenže u Run Hide Fight a podobných věcí člověk tak nějak už z upoutávky tuší, že vznikly hlavně proto, aby měly tu message, ne aby to byly dobré filmy. Tak se holt řeší ta message a jestli je to OK. 

Kdyby to stálo padesát míčů, točil to Leitch a hlavní roli měla Anya Taylor-Joy, bylo by to téma podružné. Ale i proto, že by bylo podružné i pro ty tvůrce. 

Snad to dává alespoň trošku smysl. Jsem rozespalej :)
776340
Já od Peeleho moc věcí neviděl a když koukám na jeho producentskou filmografii, vidím tam jen Lovecraft Country, kde se tyhle věci samozřejmě řešily, ale z těch dvou dílů, co jsem viděl, mi to rozhodně nepřišlo moc. Respektive ty scény s bílými vidláckými záporáky tam fungovaly tak, jak měly a vytvářely napětí. Co myslíš dalšího? Teď neprudím, fakt mě to zajímá.  Jinak vím, že za tu woke agitku to Black Christmas slízlo nejen u nás, ale i za mořem a tam se vysmáli i Antebellum. Je prostě obecně blbý, když se tyhle myšlenky schovávají do špatných filmů. Jenže u Run Hide Fight a podobných věcí člověk tak nějak už z upoutávky tuší, že vznikly hlavně proto, aby měly tu message, ne aby to byly dobré filmy. Tak se holt řeší ta message a jestli je to OK.  Kdyby to stálo padesát míčů, točil to Leitch a hlavní roli měla Anya Taylor-Joy, bylo by to téma podružné. Ale i proto, že by bylo podružné i pro ty tvůrce.  Snad to dává alespoň trošku smysl. Jsem rozespalej :)
776339
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
S tou produkční společností souhlas. Zase na druhou stranu jak píšeš ty křesťanské filmy byly taky z produkčních společností pro věřící a Peeleho produkční "společnost" má tyhle znaky taky stejné, tj. utlačovaní černoši a bílí záporáci a jestli tohle dneska není politická agitka.... Já neříkám že to není legitimní nebo to ve filmech nemá být, ale oni to mají uplně ve všem. 

btw nedávno jsem omylem viděl akční film jako křesťanskou agitku a musím říct, že to nebylo vůbec špatné. Jmenuje se to Beckman a není to vůbec špatné. V podstatě křesťanský ripoff Johna Wicka, kde naserou kazatele:D link
776339
S tou produkční společností souhlas. Zase na druhou stranu jak píšeš ty křesťanské filmy byly taky z produkčních společností pro věřící a Peeleho produkční "společnost" má tyhle znaky taky stejné, tj. utlačovaní černoši a bílí záporáci a jestli tohle dneska není politická agitka.... Já neříkám že to není legitimní nebo to ve filmech nemá být, ale oni to mají uplně ve všem.  btw nedávno jsem omylem viděl akční film jako křesťanskou agitku a musím říct, že to nebylo vůbec špatné. Jmenuje se to Beckman a není to vůbec špatné. V podstatě křesťanský ripoff Johna Wicka, kde naserou kazatele*:D* https://www.youtube.com/watch?v=Ed4u4g0xP4s
2 -4
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Tohle má vlastně mnohem blíž k těm křesťanským agitkám, ve kterých hraje Kevin Sorbo, všichni se jim tady smějí, ale ony nakonec v amerických kinech vydělají slušné prachy, protože je tam poptávka. Jsou to srágory, které jsou ale ve výsledku naprosto neškodné. Tohle mě trošku děsí i proto, že to může člověku vnutit myšlenku, že by si při podobném průšvihu měl začít hrát na Johna McClanea, i když půl hodiny před tím psal písemku z fyziky. Přijde mi to vlastně dost zrůdný. 
776338
Tohle má vlastně mnohem blíž k těm křesťanským agitkám, ve kterých hraje Kevin Sorbo, všichni se jim tady smějí, ale ony nakonec v amerických kinech vydělají slušné prachy, protože je tam poptávka. Jsou to srágory, které jsou ale ve výsledku naprosto neškodné. Tohle mě trošku děsí i proto, že to může člověku vnutit myšlenku, že by si při podobném průšvihu měl začít hrát na Johna McClanea, i když půl hodiny před tím psal písemku z fyziky. Přijde mi to vlastně dost zrůdný. 
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tady jde o to, že produkční společnost vznikla pod záštitou webu, který je považovaný za krajně konzervativní. Tam se tomu člověk nevyhne. Kdyby u nás vzniklo a začalo dělat filmy White Media Prudictions nebo Aeronet Films, tak se bude řešit to samé. 

Ale jinak souhlasím s tím, že ten film si to asi nezaslouží, protože to bude srágora, na kterou budou nakonec koukat stejně jen ti lidi, kteří už mají jasno. 
776337
Tady jde o to, že produkční společnost vznikla pod záštitou webu, který je považovaný za krajně konzervativní. Tam se tomu člověk nevyhne. Kdyby u nás vzniklo a začalo dělat filmy White Media Prudictions nebo Aeronet Films, tak se bude řešit to samé.  Ale jinak souhlasím s tím, že ten film si to asi nezaslouží, protože to bude srágora, na kterou budou nakonec koukat stejně jen ti lidi, kteří už mají jasno. 
776336
4 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Prosím, kde jste to hejtili výslovně pro politický nástroj / kontext? Díky 

Že si z toho děláte srandu je jedna věc, druhá je označit něco jako politickou propagandu, což se prostě myslím ještě nestalo. 

Já souhlasím s HALEM, že tohle je prostě maximálně kokotina jako Doorman, kde jste žádný takový komentář neměli. 
776336
Prosím, kde jste to hejtili výslovně pro politický nástroj / kontext? Díky  Že si z toho děláte srandu je jedna věc, druhá je označit něco jako politickou propagandu, což se prostě myslím ještě nestalo.  Já souhlasím s HALEM, že tohle je prostě maximálně kokotina jako Doorman, kde jste žádný takový komentář neměli. 
776328
5 -3
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
A kolik z těch kritik napsal do_Od? :))

Takhle sáhodlouhý rant na něco co vypadá jako dost standartní žánrovka a kinder verze Die Hard, akorát produkčně docela amatérská, je dost bizár. 

Btw ty nuance mezi tématem společenským a politickým bych asi taky potřeboval vysvětlit. I kdyby tohle bylo o gun control, což v tom traileru stejně vůbec není vidět, tak co na tom není společenská otázka?
776330
A kolik z těch kritik napsal do_Od? *:))* Takhle sáhodlouhý rant na něco co vypadá jako dost standartní žánrovka a kinder verze Die Hard, akorát produkčně docela amatérská, je dost bizár.  Btw ty nuance mezi tématem společenským a politickým bych asi taky potřeboval vysvětlit. I kdyby tohle bylo o gun control, což v tom traileru stejně vůbec není vidět, tak co na tom není společenská otázka?
776328
8 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Myslím, že woke věci za tohle hejtíme stejně jako tyhle. Třeba takový Black Christmas jsem zrovna nepochválil a hodnocení Us, když jsme u toho Peela, taky není zrovna pozitivní. 

Srágory u nás dostávají palce dolů, ať už jejich tvůrci volí Losnu, nebo Mažňáka. Tak nebuď nervózní ;)
776328
Myslím, že woke věci za tohle hejtíme stejně jako tyhle. Třeba takový Black Christmas jsem zrovna nepochválil a hodnocení Us, když jsme u toho Peela, taky není zrovna pozitivní.  Srágory u nás dostávají palce dolů, ať už jejich tvůrci volí Losnu, nebo Mažňáka. Tak nebuď nervózní ;)
776323
4 -3
reagují: AndyKaufman, HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co to jsou woke produkce?
776327
Co to jsou woke produkce?
776323
3 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
Těším se na tvůj rozbor, že tenhle film využívá politická témata a Peele společenská :D
776326
Těším se na tvůj rozbor, že tenhle film využívá politická témata a Peele společenská *:D*
776324
4 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Strašně zvláštní. Skoro jako by u těch Peelových filmů byly zásadnější společenské otázky než ty politické, a po formální stránce ty filmy byly daleko vyspělejší a tudíž se debaty mohly stáčet spíš tímhle směrem. ?)
776324
Strašně zvláštní. Skoro jako by u těch Peelových filmů byly zásadnější společenské otázky než ty politické, a po formální stránce ty filmy byly daleko vyspělejší a tudíž se debaty mohly stáčet spíš tímhle směrem. *?)*
776323
6 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Zvláštní, že se tady o filmu jako politickém instrumentu dočtu u "konzervativního" filmu a ne u veškeré WOKE produkce. ¯\_(ツ)_/¯

Myslím třeba veškerá produkce Peeleho apod.
776323
Zvláštní, že se tady o filmu jako politickém instrumentu dočtu u "konzervativního" filmu a ne u veškeré WOKE produkce. ¯\_(ツ)_/¯ Myslím třeba veškerá produkce Peeleho apod.
11 -7
reagují: Mr. Hlad, Disketa1, do_Od
reagovat
reaguje na: fr3ak
Ale byla naúhlovaná = autobounce!
776322
Ale byla naúhlovaná = autobounce!
776319
2 -2
reagovat
Viděl sem dobře, že se tam před střelbou schovávala za dveřma od skříně co se obvykle dělají z trojky plechu?
776319
Viděl sem dobře, že se tam před střelbou schovávala za dveřma od skříně co se obvykle dělají z trojky plechu?
4 0
reagují: Barv666
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se