Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Natáčení nového Batmana provází problémy

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: sushi232
To, ze mas jiny nazor, je uplne v pohode. Myslim, ze problem je ten, ze se nad ostatni kazdym odstavcem povysujes a kazdym prispevkem je jizlive a "nenapadne" urazis. A tucne napsanym heslem "nejsem troll" to opravdu nezmenis. 
776215
To, ze mas jiny nazor, je uplne v pohode. Myslim, ze problem je ten, ze se nad ostatni kazdym odstavcem povysujes a kazdym prispevkem je jizlive a "nenapadne" urazis. A tucne napsanym heslem "nejsem troll" to opravdu nezmenis. 
776209
11 -1
reagovat

Jako z Blesku

Nevím, zda takový článek patří na vůbec tento web... je to jako přežvýkaný článek z Blesku: Jedna paní povídala. :D:D Jinak osobně nechápu, že někoho ještě zajímá asi 1028 zpracování Batmana - zase tam bude temné město, lumpové, bude se jezdit batmobilem atd. V podstatě furt dokola. 
776214
Nevím, zda takový článek patří na vůbec tento web... je to jako přežvýkaný článek z Blesku: Jedna paní povídala. *:D**:D* Jinak osobně nechápu, že někoho ještě zajímá asi 1028 zpracování Batmana - zase tam bude temné město, lumpové, bude se jezdit batmobilem atd. V podstatě furt dokola. 
Jako z Blesku
3 -4
reagovat
reaguje na: sushi232
Mám takový dotaz, fakt by mě to zajímalo a sushi232, nemyslím to zle, ber to jako takovou přátelskou otázku. Tvrdíš: 

"Co se USA týče, tak pokud vím, jsou na tom dost podobně zoufale, jako my. V obou zemích řádí lehce nadprůměrné IQ a tedy ten nejhorší případ debila, co znám. Ví od všeho trochu nebo nic, ale myslí si, že je ten chytřejší, navíc všude tvrdí, že má nadprůměrné IQ, takže patří mezi ty "chytré." ".

A teď k té mé otázce. Do jaké části společnosti se řadíš ty? Mezi debily, kteří si myslí že jsou chytřejší než ostatní. Nebo mezi ty chytřejší, kteří jsou opravdu chytřejší než ostatní a považují tak ostatní za debily právem? 
776211
Mám takový dotaz, fakt by mě to zajímalo a sushi232, nemyslím to zle, ber to jako takovou přátelskou otázku. Tvrdíš:  "Co se USA týče, tak pokud vím, jsou na tom dost podobně zoufale, jako my. V obou zemích řádí lehce nadprůměrné IQ a tedy ten nejhorší případ debila, co znám. Ví od všeho trochu nebo nic, ale myslí si, že je ten chytřejší, navíc všude tvrdí, že má nadprůměrné IQ, takže patří mezi ty "chytré." ". A teď k té mé otázce. Do jaké části společnosti se řadíš ty? Mezi debily, kteří si myslí že jsou chytřejší než ostatní. Nebo mezi ty chytřejší, kteří jsou opravdu chytřejší než ostatní a považují tak ostatní za debily právem? 
776208
7 -1
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
Ty u toho chlastáš, viď? Ten komentář nebyl vůbec na Tebe...
776209
Ty u toho chlastáš, viď? Ten komentář nebyl vůbec na Tebe...
776207
2 -3
reagují: novoten
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
Jo, ten Batman je typický moderní mýtus, ke kterému vzhlíží naivní plebs. Problém je v tom, že nyní žijeme v době brutální ignorance a přesně jak říkáš, toho sobeckého JÁ, které ve svém neustálém nutkání unikat daleko z reality (kde je to JÁ akorát budižkničemu) přehlíží spoustu problémů. Největší problém je informační zahlcení, kreré se pak na společnosti jako celku projevuje jako "bystander effect," kde si každý vybírá, čemu bude věřit, ve výsledku neví nikdo nic (takže možná dokonce hůř než v tom starověku) a přitom si všichni myslí, že o problémy světa se už stará někdo jiný, takže není potřeba tomu pomáhat...jo stačí vytřídit PET lahve a mám dobrou karmu...akorát že vůbec. 
Co se USA týče, tak pokud vím, jsou na tom dost podobně zoufale, jako my. V obou zemích řádí lehce nadprůměrné IQ a tedy ten nejhorší případ debila, co znám. Ví od všeho trochu nebo nic, ale myslí si, že je ten chytřejší, navíc všude tvrdí, že má nadprůměrné IQ, takže patří mezi ty "chytré."
K tomu Nolanovi...špatně je interpretován můj komentář jako kritika jeho tvorby. On prostě vypočítavě udělal to, na co měl schopnosti a dovednosti a především, jakožto bystrý člověk s vyzrálou mentalitou přemýšlel na dekádu dopředu, ne jen co bude zítra. Udělal bych naprosto to samé. A moje kritika není vůči němu nebo jiným komixovým filmařům...je mířená proti jednotlivým konzumentům, tedy incelům, kterým tohle fakt nikdy nedojde a kteří prostě tu kritiku nedávají...to taky není žádná novinka.
Hele a radovat se z toho, že není válka je vždy super, jenže problém je, že válka není proto, že jsou lidé moudřejší, ale proto, že jsou všichni akorát sobečtí srabi, co svému bezcennému životu přikládají až božský význam a pobrečí si u Attenborougha, který povídá o tom, jak zabíjíme přírodu...a rovnou si u toho objednají levnou letenku někam do Asie a ani v koutku mozku je nenapadne, že jsou akorát debilní pokrytci.
Já bych radši tu vyzrálou společnost, takže má ta moje radost takovou hořkou pachuť.
776208
Jo, ten Batman je typický moderní mýtus, ke kterému vzhlíží naivní plebs. Problém je v tom, že nyní žijeme v době brutální ignorance a přesně jak říkáš, toho sobeckého JÁ, které ve svém neustálém nutkání unikat daleko z reality (kde je to JÁ akorát budižkničemu) přehlíží spoustu problémů. Největší problém je informační zahlcení, kreré se pak na společnosti jako celku projevuje jako "bystander effect," kde si každý vybírá, čemu bude věřit, ve výsledku neví nikdo nic (takže možná dokonce hůř než v tom starověku) a přitom si všichni myslí, že o problémy světa se už stará někdo jiný, takže není potřeba tomu pomáhat...jo stačí vytřídit PET lahve a mám dobrou karmu...akorát že vůbec.  Co se USA týče, tak pokud vím, jsou na tom dost podobně zoufale, jako my. V obou zemích řádí lehce nadprůměrné IQ a tedy ten nejhorší případ debila, co znám. Ví od všeho trochu nebo nic, ale myslí si, že je ten chytřejší, navíc všude tvrdí, že má nadprůměrné IQ, takže patří mezi ty "chytré." K tomu Nolanovi...špatně je interpretován můj komentář jako kritika jeho tvorby. On prostě vypočítavě udělal to, na co měl schopnosti a dovednosti a především, jakožto bystrý člověk s vyzrálou mentalitou přemýšlel na dekádu dopředu, ne jen co bude zítra. Udělal bych naprosto to samé. A moje kritika není vůči němu nebo jiným komixovým filmařům...je mířená proti jednotlivým konzumentům, tedy incelům, kterým tohle fakt nikdy nedojde a kteří prostě tu kritiku nedávají...to taky není žádná novinka. Hele a radovat se z toho, že není válka je vždy super, jenže problém je, že válka není proto, že jsou lidé moudřejší, ale proto, že jsou všichni akorát sobečtí srabi, co svému bezcennému životu přikládají až božský význam a pobrečí si u Attenborougha, který povídá o tom, jak zabíjíme přírodu...a rovnou si u toho objednají levnou letenku někam do Asie a ani v koutku mozku je nenapadne, že jsou akorát debilní pokrytci. Já bych radši tu vyzrálou společnost, takže má ta moje radost takovou hořkou pachuť.
776205
3 -7
reagují: szissou, proust.d
reagovat
reaguje na: sushi232
Vidíš jenže třeba MATRIX je to samé - ono to totiž můžeš napsat vlastně o všem kde nejde přímo o život. A i Ty a já jsme ovce, jen na jiné louce kdy to jen nevidíme a stejně tak sedíme ve vlaku, který míří jak píšeš kamkoliv. Jsme ovečky bečící na jiné ovečky hrající si na vlky :D
A uvědom si, že to když utočíš na jakýkoliv film, hudbu, knihy, můžeš se tím dotknout těch kteří mají tyto konkrétní filmy rádi. A to je to poslední na co asi mají náladu. Jsem vděčný že tu teď mohu řešit tyto nepodstatné věci, protože je jen otázka času, kdy na podobné výšplechty co tu píšu nebudu mít ani pomyšlení. 
776207
Vidíš jenže třeba MATRIX je to samé - ono to totiž můžeš napsat vlastně o všem kde nejde přímo o život. A i Ty a já jsme ovce, jen na jiné louce kdy to jen nevidíme a stejně tak sedíme ve vlaku, který míří jak píšeš kamkoliv. Jsme ovečky bečící na jiné ovečky hrající si na vlky :D A uvědom si, že to když utočíš na jakýkoliv film, hudbu, knihy, můžeš se tím dotknout těch kteří mají tyto konkrétní filmy rádi. A to je to poslední na co asi mají náladu. Jsem vděčný že tu teď mohu řešit tyto nepodstatné věci, protože je jen otázka času, kdy na podobné výšplechty co tu píšu nebudu mít ani pomyšlení. 
776206
4 -1
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: Barv666
No to jistě, jenže hlavní úskalí vidím v tom, že jsem alergický na ovce, takže nemůžu nasednout na hype train, ať už míří kamkoliv.
776206
No to jistě, jenže hlavní úskalí vidím v tom, že jsem alergický na ovce, takže nemůžu nasednout na hype train, ať už míří kamkoliv.
776191
4 -7
reagují: LouisNicolasDav
reagovat
reaguje na: sushi232
Tak jsou to příběhy o hrdinech, ty vznikají již několik tisíc let, ještě před klasickou řeckou tragedií. A jestli jsou dnešní filmy dětinské? Tak jsme rozmazlení v módů "velkolepého" sobeckého já, kdy si nedokážeme říci ne. Navíc si k tomu přičti, že nejpopulárnější filmy vznikají v USA, které kulturně a úrovní všeobecného vzdělání jsou na problematické úrovni. To co jsi napsal o Nolanovi trilogii desetinásobně platí pro MARVEL, DC komiksy, Star Wars atd. Buď ale za to vděčným, že nemusíš žít tam kde jde o život a zdraví. A dokud tato "dětinskost" a především naivita, neohrozí právě prostředí ve kterém vzniká, nic se neděje.  :D
776205
Tak jsou to příběhy o hrdinech, ty vznikají již několik tisíc let, ještě před klasickou řeckou tragedií. A jestli jsou dnešní filmy dětinské? Tak jsme rozmazlení v módů "velkolepého" sobeckého já, kdy si nedokážeme říci ne. Navíc si k tomu přičti, že nejpopulárnější filmy vznikají v USA, které kulturně a úrovní všeobecného vzdělání jsou na problematické úrovni. To co jsi napsal o Nolanovi trilogii desetinásobně platí pro MARVEL, DC komiksy, Star Wars atd. Buď ale za to vděčným, že nemusíš žít tam kde jde o život a zdraví. A dokud tato "dětinskost" a především naivita, neohrozí právě prostředí ve kterém vzniká, nic se neděje.  *:D*
776203
4 -1
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
WOW, nikdy bych neřekl, že se s někým tak absolutně shodnu na názoru na Batmana.
Vyzdvihnul bych především to, že největší slabina Batmana je Batman a to, že Nolanova trilogie je strašně přeceňovaná, přestože se jedná o kvalitní filmařinu.
Ať si Batmana stylizuje kdo chce jak chce, vždy to bude jen fantazírování pro děti.
776203
WOW, nikdy bych neřekl, že se s někým tak absolutně shodnu na názoru na Batmana. Vyzdvihnul bych především to, že největší slabina Batmana je Batman a to, že Nolanova trilogie je strašně přeceňovaná, přestože se jedná o kvalitní filmařinu. Ať si Batmana stylizuje kdo chce jak chce, vždy to bude jen fantazírování pro děti.
776201
3 -5
reagují: LouisNicolasDav
reagovat
reaguje na: Cival
Hehe, v TOP 5 filmů 21. století. To je přesně to, o čem mluvím. Žijeme v době, kdy je společensky tolerované, že si chlapi středního věku kupují repliky světelných mečů, ve společnosti hledají jen souhlasné názory a pořád koukají na animáky. To, že se tak děje nesoudím, ale odmítám brát tyhle dětinské rozmary s vážností stejnou, jakou si zaslouží umělecká díla, která mezi filmy jistě najdeme. Jak říkám, je vhodné to vnímat jako takovou dětskou zábavu, protože v každém chlapovi se skrývá malý kluk, ale tvrdit o TR, že to je objektivně jeden z nejlepších filmů, může jen fanboy, debil nebo blbeček. V obou případech by se měl buďto stydět nebo přiznat svou nevyzrálost :))
To hodnocení je právě tak relevantní, jako u dokumentu Greta, které jsi ale odsoudil ze stejných důvodů, jako já hodnocení u TR. 
"Objektivně" všichni víme, že film, jakožto forma umění, nebo aspoň tedy kulturní projev, má schopnost sdělení informace širé veřejnosti, inspirovat, popudit...prostě to, co klasické umění zvládá již celá tisíciletí.
A strašně rád se nechám přesvědčit, že film podle komixu tuhle schopnost má taky. Ale do té doby jsem ten "tým Scorsese/Coppola," a jsou (a nejen pro mě, ale objektivně jsou) prostě opovrženíhodná atrakce ze zábavního parku.
Zrovna tenhle film je jedna z nejlepších komixovek, co kdy vůbec vznikly, OK. Ale jako film je to "jen dobré." Všechno je tu podřízeno symbolice, která ve výsledku říká něco, co už stejně všichni víme. A jestli tu jsem jediný, komu tohle poselství (o oběti hrdiny) přijde jako něco pro prvňáčky, tak budiž. U nekomixových filmů by to prostě bylo málo.
Nejsem troll a moc rád bych vnímal komixové fanboys jinak, než jako dospělé lidi, kteří si kupují Happy Meal nebo prozkoumávají atrakce v Disneylandu, ale nejde to, protože OBJEKTIVNĚ TO PROSTĚ JE DĚTINSKÁ SAMOÚČELNÁ ZÁBAVA.
A Civale, nezlob se na mě, ale tvou reakcí "nasrat se a přikázat mlčení nebo vyhoštění" si přesně zapadnul do té mé škatule s nápisem "nevyzrálí chcípáci, co neumí respektovat jiné názory" a nevědomky mi tak přímo na příkladu potvrdil můj názor. Takže vlastně díky :))
776202
Hehe, v TOP 5 filmů 21. století. To je přesně to, o čem mluvím. Žijeme v době, kdy je společensky tolerované, že si chlapi středního věku kupují repliky světelných mečů, ve společnosti hledají jen souhlasné názory a pořád koukají na animáky. To, že se tak děje nesoudím, ale odmítám brát tyhle dětinské rozmary s vážností stejnou, jakou si zaslouží umělecká díla, která mezi filmy jistě najdeme. Jak říkám, je vhodné to vnímat jako takovou dětskou zábavu, protože v každém chlapovi se skrývá malý kluk, ale tvrdit o TR, že to je [i]objektivně[/i] jeden z nejlepších filmů, může jen fanboy, debil nebo blbeček. V obou případech by se měl buďto stydět nebo přiznat svou nevyzrálost *:))* To hodnocení je právě tak relevantní, jako u dokumentu Greta, které jsi ale odsoudil ze stejných důvodů, jako já hodnocení u TR.  "Objektivně" všichni víme, že film, jakožto forma umění, nebo aspoň tedy kulturní projev, má schopnost sdělení informace širé veřejnosti, inspirovat, popudit...prostě to, co klasické umění zvládá již celá tisíciletí. A strašně rád se nechám přesvědčit, že film podle komixu tuhle schopnost má taky. Ale do té doby jsem ten "tým Scorsese/Coppola," a jsou (a nejen pro mě, ale [i]objektivně[/i] jsou) prostě opovrženíhodná atrakce ze zábavního parku. Zrovna tenhle film je jedna z nejlepších komixovek, co kdy vůbec vznikly, OK. Ale jako film je to "jen dobré." Všechno je tu podřízeno symbolice, která ve výsledku říká něco, co už stejně všichni víme. A jestli tu jsem jediný, komu tohle poselství (o oběti hrdiny) přijde jako něco pro prvňáčky, tak budiž. U nekomixových filmů by to prostě bylo málo. [b]Nejsem troll[/b] a moc rád bych vnímal komixové fanboys jinak, než jako dospělé lidi, kteří si kupují Happy Meal nebo prozkoumávají atrakce v Disneylandu, ale nejde to, protože [b]OBJEKTIVNĚ TO PROSTĚ JE DĚTINSKÁ SAMOÚČELNÁ ZÁBAVA. [/b]A Civale, nezlob se na mě, ale tvou reakcí "nasrat se a přikázat mlčení nebo vyhoštění" si přesně zapadnul do té mé škatule s nápisem "nevyzrálí chcípáci, co neumí respektovat jiné názory" a nevědomky mi tak přímo na příkladu potvrdil můj názor. Takže vlastně díky *:))*
776192
5 -19
reagovat

To takle sedí v hospodě Nolan, Snyder, Burton a Schumacher...

Tak pokud se dobře pamatuji, právě na MovieZone (nebo alespoň od části redakce) byl první Batman od Nolana přijat dost chladně a není se čemu divit.
A s čím dál větší odstupem doby mne celá trilogie přijde slabší, kdy nemám chuť ji vidět znova. Trilogii, tedy její část, táhne nahoru především Heath Ledger.
A teď napíši kacířský odstavec:
Dvě scény z Batman vs Superman: První kde Ty dvě benga prochází polo rozpadlou hnijící budovu a Affleck je nalepen u stropu jak noční můra a druhá scéna - závěrečný boj před grilováním Marty, jsou pro mne nejlepším Batmanovským filmovým momentem vůbec. Jedině kdy se jim Nolan trochu přiblíží, je naháněčka u kontejnerů, halucinogenní Batman a jízda po střeše.
Aby bylo jasno nesrovnávám celé filmy, ale právě tyto části. On Nolanův Batman má totiž jednu slabinu - Batmana. Kdyby natočil čistokrevné krimi v duchu Nelítostného souboje, udělal by asi lépe. Ale kdo ví. Tím netvrdím, že Nolanovská trilogie není skvělá filmařina, ale nadhodnocená je a jak běží čas,  dochází ji i dech. Navíc Batman by měl být vždy trochu stylizovaný, viz Burton, ale i Joel Schumacher, kdy se neprávem zapomíná na jeho Batmana Forever.
776201
Tak pokud se dobře pamatuji, právě na MovieZone (nebo alespoň od části redakce) byl první Batman od Nolana přijat dost chladně a není se čemu divit. A s čím dál větší odstupem doby mne celá trilogie přijde slabší, kdy nemám chuť ji vidět znova. Trilogii, tedy její část, táhne nahoru především Heath Ledger. A teď napíši kacířský odstavec: Dvě scény z Batman vs Superman: První kde Ty dvě benga prochází polo rozpadlou hnijící budovu a Affleck je nalepen u stropu jak noční můra a druhá scéna - závěrečný boj před grilováním Marty, jsou pro mne nejlepším Batmanovským filmovým momentem vůbec. Jedině kdy se jim Nolan trochu přiblíží, je naháněčka u kontejnerů, halucinogenní Batman a jízda po střeše. Aby bylo jasno nesrovnávám celé filmy, ale právě tyto části. On Nolanův Batman má totiž jednu slabinu - Batmana. Kdyby natočil čistokrevné krimi v duchu Nelítostného souboje, udělal by asi lépe. Ale kdo ví. Tím netvrdím, že Nolanovská trilogie není skvělá filmařina, ale nadhodnocená je a jak běží čas,  dochází ji i dech. Navíc Batman by měl být vždy trochu stylizovaný, viz Burton, ale i Joel Schumacher, kdy se neprávem zapomíná na jeho [url=https://www.youtube.com/watch?v=e7N8J6rTZrA]Batmana Forever.[/url]
To takle sedí v hospodě Nolan, Snyder, Burton a Schumacher...
6 -6
reagují: sushi232
reagovat
Neřešme Nolanovo Batmana, tady se řeší Reevesův Batman a ten i přestože má/nemá problémy na place, jsme na něj zvědaví asi všichni stejně, kór po zhlédnutí teaseru. 

Točit během pandemie musí být super na govno a ještě s dvěma tvrdohlavýma palicema, ale může to být i dobrý boost k tomu, aby se na filmu dělalo fakt s rozumem, protože když to propadne, tak je v řiti jak Pattinson, Reeves, tak i Batman. 
776199
Neřešme Nolanovo Batmana, tady se řeší Reevesův Batman a ten i přestože má/nemá problémy na place, jsme na něj zvědaví asi všichni stejně, kór po zhlédnutí teaseru.  Točit během pandemie musí být super na govno a ještě s dvěma tvrdohlavýma palicema, ale může to být i dobrý boost k tomu, aby se na filmu dělalo fakt s rozumem, protože když to propadne, tak je v řiti jak Pattinson, Reeves, tak i Batman. 
9 0
reagovat
reaguje na: Cival
Trochu přehnaná reakce. A nemělo to být spíš TOP 50?
776198
Trochu přehnaná reakce. A nemělo to být spíš TOP 50?
776192
9 -2
reagují: Cival
reagovat
To jsou kecy. Temný rytíř objektivně je v TOP 5 nej filmů 21. století, takže analyzovat jeho ubohost může jen troll nebo člověk absolutně bez vkusu. V obou případech by měl mlčet nebo si najít jiný web k diskutování, třeba o  kompostování ovčích hoven.
776192
To jsou kecy. Temný rytíř objektivně je v TOP 5 nej filmů 21. století, takže analyzovat jeho ubohost může jen troll nebo člověk absolutně bez vkusu. V obou případech by měl mlčet nebo si najít jiný web k diskutování, třeba o  kompostování ovčích hoven.
28 -11
reagují: sushi232, Fixer
reagovat
reaguje na: sushi232
Na Nolana se tady prostě nešahá! Mírna kritika je možná, ale ty sis dovolil fakt moc ;)
776191
Na Nolana se tady prostě nešahá! Mírna kritika je možná, ale ty sis dovolil fakt moc *;)*
776188
7 -4
reagují: sushi232
reagovat
reaguje na: gaboo
No nevím, mě nedělá problém se vyjádřit, ať už ústně nebo v psané formě, navíc to píšu na klávesnici (a jsem zvyklý mačkat i jiné klávesy, než WASD, tak mi to jde stejně rychle, jako když mluvím).
To, že to vnímáš jako blbost je smutné, ale vypovídá to spíš něco o tobě. No a taky o těch skoro třiceti lidech, kteří mi krásně potvrdili můj komentář a zároveň tedy svou nevyzrálost pomocí nesouhlasné reakce bez argumentů. Nevím jestli je vám všem mentálně okolo těch 10 let, ale my dospělí diskutujeme pomocí protiargumentů. 8)
776188
No nevím, mě nedělá problém se vyjádřit, ať už ústně nebo v psané formě, navíc to píšu na klávesnici (a jsem zvyklý mačkat i jiné klávesy, než WASD, tak mi to jde stejně rychle, jako když mluvím). To, že to vnímáš jako blbost je smutné, ale vypovídá to spíš něco o tobě. No a taky o těch skoro třiceti lidech, kteří mi krásně potvrdili můj komentář a zároveň tedy svou nevyzrálost pomocí nesouhlasné reakce bez argumentů. Nevím jestli je vám všem mentálně okolo těch 10 let, ale my dospělí diskutujeme pomocí protiargumentů. *8)*
776136
3 -15
reagují: Barv666
reagovat
Kecy v kleci, natáčení nebejvá asi vždycky procházka růžovou zahradou (filmy nejen J. Camerona jsou tím proslulé). Reeves točit umí a tohle si imho pohlídá. Jasně, nevypadá to na nějakou velkou lásku s Pattinsonem, ale filmu věřím. Vůbec bych se nedivil, kdyby Reeves už další DC film nenatočil, ale na tenhle se těším. 

P.S.
Někde jsem četl, že na WW84 (zatím jsem neviděl) si natáčení všichni užívali, tak nevím jestli zrovna pohoda štábu má vždycky pozitivní vliv na výsledný film ;) Osobně bych hodnotil až to uvidíme a skoro se divím, že takový info tady, ale i třeba na Dark Horizons jde do éteru (zdroj je The Sun, jak už tu padlo).
776187
Kecy v kleci, natáčení nebejvá asi vždycky procházka růžovou zahradou (filmy nejen J. Camerona jsou tím proslulé). Reeves točit umí a tohle si imho pohlídá. Jasně, nevypadá to na nějakou velkou lásku s Pattinsonem, ale filmu věřím. Vůbec bych se nedivil, kdyby Reeves už další DC film nenatočil, ale na tenhle se těším.  P.S. Někde jsem četl, že na WW84 (zatím jsem neviděl) si natáčení všichni užívali, tak nevím jestli zrovna pohoda štábu má vždycky pozitivní vliv na výsledný film *;)* Osobně bych hodnotil až to uvidíme a skoro se divím, že takový info tady, ale i třeba na Dark Horizons jde do éteru (zdroj je The Sun, jak už tu padlo).
12 0
reagovat
před vánoci problém cruise u MI7, po vánocích problém pattinsona u Batmana. jelikož E. Hunt nahradil Bonda jako mou druhou nejoblíbenější postavu a na prvním místě navždy zůstane B. Wayne, beru tyto informace z natačení jako dobrou reklamu, že se nám blíží 2 miliardové kino hity:D

úspěšný rok 2021 přeju.....
776186
před vánoci problém cruise u MI7, po vánocích problém pattinsona u Batmana. jelikož E. Hunt nahradil Bonda jako mou druhou nejoblíbenější postavu a na prvním místě navždy zůstane B. Wayne, beru tyto informace z natačení jako dobrou reklamu, že se nám blíží 2 miliardové kino hity*:D* úspěšný rok 2021 přeju.....
6 -1
reagovat
Pattinson na mňa aj v Tenet pôsobil kus prispaty. Aj v rozhovoroch pôsobí ako nejaká trosku krotkejsia verzia Johnnyho Deppa. Taky trochu duchom neprítomný snilek. 

Uvidíme. Batman a Bruce Wayne je dosť high energy úloha a holt to ze treba skočiť do posilňovne si mali asi všetci ujasniť na začiatku. Asi preto ma Pattinsonov kostým taky vysoký golier, nech vyzerá robustnejsie. 

Stále tomu verím, trailer bol pecka, hadam všetci vedeli do čoho idú. 

P. S. : na place Mad Max Fury Road bola maximálna nepohoda a vieme ako to dopadlo. ;)
776185
Pattinson na mňa aj v Tenet pôsobil kus prispaty. Aj v rozhovoroch pôsobí ako nejaká trosku krotkejsia verzia Johnnyho Deppa. Taky trochu duchom neprítomný snilek.  Uvidíme. Batman a Bruce Wayne je dosť high energy úloha a holt to ze treba skočiť do posilňovne si mali asi všetci ujasniť na začiatku. Asi preto ma Pattinsonov kostým taky vysoký golier, nech vyzerá robustnejsie.  Stále tomu verím, trailer bol pecka, hadam všetci vedeli do čoho idú.  P. S. : na place Mad Max Fury Road bola maximálna nepohoda a vieme ako to dopadlo. *;)*
10 -1
reagovat
at uz to je jak chce, verim, ze na place se jede strategie win win. Reeves je sakra dobrej rejza a Pattinson zase herec. Vsichni taky vi, ze Tenet, navzdory jeho kvalitam v kinech propadnul a oba zucastneni panove potrebuji zaruceny HIT, ktery je oficialne a nadobro vysvihne do prvni ligy. A film, ktery nataci, je pro tuto prilezitost vice nez idealni. 
776184
at uz to je jak chce, verim, ze na place se jede strategie win win. Reeves je sakra dobrej rejza a Pattinson zase herec. Vsichni taky vi, ze Tenet, navzdory jeho kvalitam v kinech propadnul a oba zucastneni panove potrebuji zaruceny HIT, ktery je oficialne a nadobro vysvihne do prvni ligy. A film, ktery nataci, je pro tuto prilezitost vice nez idealni. 
10 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se