Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Wonder Woman potvrzena. DC chystá 4 filmy ročně


ikona
Spooner
batmandcflashgal gadothbo maxPatty Jenkinswarner bros.wonder womanwonder woman 1984
Dvojka Wonder Woman to nemá u diváků jednoduché. U Warnerů ale i přesto změnu nechystají.  

Wonder Woman 1984 je v posledních dnech plný internet. Sequel hrdinné Amazonky si totiž odbyl svou očekávanou premiéru na HBO Max. Zatímco v kinech dokázala dvojka utržit zatím 90 mega, Warneři hlásí, že úspěch na jejich streamovací službě je ještě větší, než čekali. Výlet do osmdesátek zde viděla hned v první den údajně polovina předplatitelů a samozřejmě zde velmi vzrostl i počet nových diváků. I když je samozřejmě otázka, kolik jich po prvním měsíci a zkouknutí druhé Wonder Woman či pár dalších velkých titulů vydrží. Zejména proto, že návrat mocné supehrdinky dostává od diváků na filmových webech tak trochu sodu a aktuálně se řadí mezi nejhůře hodnocené kousky DCEU. To je ovšem slavnému studiu jedno, místní hlavouni berou aktuální situaci jako stoprocentní úspěch a třetí Wonder Woman byla oficiálně potvrzena.

K projektu se pak samozřejmě vrátí vítězná dvojice, tedy Gal Gadot i režisérka Patty Jenkins. Bude se jednat o velkolepé zakončení superhrdinské trilogie a počítá se s klasickým uvedením do kin, čímž ostatně režisérka nedávno podmiňovala svůj návrat. U Warnerů pak má projekt vysokou prioritu a na scénáři už Jenkins nějaký čas pracuje. Kvůli jejímu chystanému výletu do předaleké galaxie ve Star Wars: Rogue Squadron si ovšem na završení komiksové trilogie možná přeci jen počkáme. A vzhledem ke „kvalitám“ druhého dílu nás to asi ani tolik nemrzí. A komiksovek ze stáje DC dostaneme i tak poměrně dost.

Šéf filmové sekce DC Walter Hamada totiž poodhalil nové plány studia, jež chce od roku 2022 vypouštět do kin čtyři snímky ročně! Ve zmiňovaném roce se tak dočkáme očekávaného Batmana, dlouho odkládané sólovky Flashe, druhého Aquamana a nejspíš i Black Adama s Dwaynem Johnsonem. Velmi podstatná bude v jejich plánech také služba HBO Max. Zde bychom se měli dočkat nejen několika seriálových spin-offů v čele s Peacemakerem ze Suicide Squad či batmanovským prequelem o gothamské policii, ale také několika filmů vedlejších postav či méně známých superhrdinů. Svou premiéru na HBO Max by si podle všeho měla odbýt Batgirl či Static Shock.

Velmi důležitý pak pro DCEU bude právě zmiňovaný Flash, který divákům oficiálně představí tzv. multiverza, tedy cestování do mnoha světů. Měl by se tak udělat publikum pořádek v tom, že Wonder Woman či Affleckův Batman patří do prvního světa, Pattinsonův Batman do druhého atd. Což se bude hodit, když právě Flash vrátí do hry ještě netopýřího hrdinu s tváří Michaela Keatona. V DC do toho zkrátka šlapou naplno a chtějí tímto agresivním plánem co nejdříve dohnat a potrápit přeci jen úspěšnější MCU. Jen aby tyhle plány nevzaly po prvním velkém krachu opět za své.

---

Vytáhni v hospodě: Hamada také prozradil, že aktuálně rozhodně neplánují další pokračování či spin-offy Snyderovy verze Ligy spravedlnosti. Studio podle zdrojů prý považuje blížící se Snyder Cut za slepou uličkou, která nadále nikam nepovede.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace