Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude si Wonder Woman hledat novou režisérku?


ikona
Mr. Hlad
gal gadothbo maxpatty jenkinsrogue squadronstar warswarner broswonder womanwonder woman 1984
Přijde komiksová Amazonka o svou režisérku?  

Nejspíš ani sami Wareneři neví, jestli se jim vyplatí jejich nedávné rozhodnutí posílat velké filmy ve stejný den do kin a na HBO Max. Samozřejmě jsme teď v dost neobvyklé situaci, kdy jsou kina zavřená a trpí kvůli tomu nejen kinaři, ale i studia, jenomže všichni doufáme, že to dřív nebo později přejde. Slavné studio se však rozhodlo pro celkem radikální krok a není jisté, jestli se mu to vyplatí. HBO Max není tak úspěšné, jak by si u Warnerů představovali a možnost vidět dřív velké filmy určitě diváci uvítají. Na druhou stranu se už teď chystá několik žalob, protože další studia, která se Warnery spolupracovala třeba na Duně a Godzilla vs. Kong, nejsou nadšená z toho, že by měla přijít o tržby z kin. 

Podobně se zatím k celé věci staví i hollywoodské hvězdy. Režiséři jako Christopher Nolan nebo Denis Villeneuve celkem jasně řekli, že nový model se jim nelíbí, ať už kvůli prestiži, nebo smlouvám, díky nimž mají procenta ze zisků z kinodistribuce. A teď se k téhle dvojce potichu přidává i Patty Jenkins. Její Wonder Woman 1984 měla být tím prvním filmem, který otestuje nový způsob distribuce. V kinech (těch otevřených) se jí ale moc nedaří a úspěch neslaví ani v Číně, takže tvůrci nejspíš hodně čekají na to, jak to dopadne s HBO Max. 

Jenomže Patty Jenkins naznačila, že nový distribuční model se nelíbí ani jí. Když se jí ptali na to, jestli by chtěla točit i třetí díl, opatrně řekla, že by strašně ráda v sérii pokračovala, ale jen pokud by existoval distribuční model, který by i nadále počítal s kiny. A kdyby neexistoval, tak si svým návratem úplně jistá není. Pro Warnery to ale asi není úplně aktuální problém. Třetí Wonder Woman s největší pravděpodobností vznikne, jenže Jenkins byla nedávno představena jako režisérka Star Wars: Rogue Squadron a studio chystá i wonderwomanovský spin-off o Amazonkách z Themysciry, který Jenkins točit nebude, jak už nějakou dobu víme. Na třetí Wonder Woman tak nejspíš dojde až za pár let. A v té době může Hollywood a celý filmový průmysl vypadat úplně jinak. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace