Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s dalšími filmy Harley Quinn?


ikona
Spooner
birds of preydcharley quinnmargot robbiesuicide squad
Dostane Batmanova záporačka další filmovou šanci, nebo už ji uvidíme jen v rámci Suicide Squad?  

Když se Margot Robbie před lety poprvé objevila v kůži komiksové bláznivky Harley Quinn v Sebevraždném oddílu, zamiloval si ji prakticky celý geekovský svět. U Warnerů a DC si pak připsali silnou ženskou postavu, kterou chtěli pořádně ždímat i v dalších filmech. Jenže všechny tyhle plány se znatelně zkomplikovaly hned po následujícím fláku. Letošní komiksovka Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) totiž v kinech solidně zklamala a vlastně dost po právu. Byla to totiž nuda s nesympatickými postavami a rutinní akcí, jež navíc ukázala, že tento šílený charakter svůj vlastní film úplně neutáhne. I přesto se však spekulovalo o tom, že by mohla Harley dostat další šanci a režisérka snímku nahazovala nápady na sequel. Jenže teď se nepřekvapivě zdá, že na další díly nejspíš nikdy nedojde.

Myslí si to totiž nejspíš i samotná Margot Robbie, jež na otázku při rozhovoru pro The Hollywood Reporter ohledně případného pokračování odpověděla, že momentálně se žádné další projekty okolo její šílené postavy neplánují a vlastně neví, zda na nějaké sequely vůbec někdy dojde. Harley se zkrátka ukáže příští léto v nových Suicide Squad a bude možná doufat, že si zde opět vystřílí a vyhláškuje šanci na sequel. Nebo už zůstane navždy ve svém sebevražedném domově, což se mi zdá aktuálně jako nejrozumnější řešení. Tady to zkrátka na rozjetí sólové série už nevypadá. To jenom pro případ, pokud jste stále doufali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace