Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Harley Quinn?


ikona
Mr. Hlad
birds of preycathy yanharley quinnmargot robbie
Harley Quinn by se do kin mohla vrátit se záporackou kámoškou.  

Od comicsovky Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) jsme čekali víc. Myslím, že od ní čekal víc každý včetně hollywoodských účetních, jejích tvůrců i fanoušků, kterým je víc než jedenáct. No ale ne každý den je holt posvícení. Za pozlátkem drzé a odvážné comicsovky o jedné šílené záporačce, která se vyrovnává s rozchodem, se schovával mizerně natočený film, v němž nefungovala pořádně ani jedna postava a jehož tvůrcům během natáčení došlo, že neumí točit akční scény, a tak si na poslední chvíli najali štáb Johna Wicka, aby zachránil alespoň něco. Přesto z mnoha stran slyšíme kňučení, jak si diváci k filmu nenašli cestu a jak byla Harley odvážný a důležitý film. Búúúúú. 

No ale o dvojce se stejně uvažuje. Je samozřejmě otázka, jak moc vážně tyhle úvahy máme brát, protože je z pusy vypouští režisérka Cathy Yan a určitě ne náhodou v době, kdy film vychází na DVD a Blučku. V každém případě řekla, že nápady na sequel má a tím nejdůležitějším je to, že chce představit další ikonickou záporačku. Pokud by to bylo na ní, v pokračování by se objevila Poison Ivy. Milovnice kytek a zelené barvy kdysi spolu s Harley akorát páchala neplechu, postupně se z nich ale staly kamarádky a nakonec i regulérní přítelkyně. I Margot Robbie nedávno řekla, že tahle postava by ji ve dvojce dost zajímala, tak uvidíme. My proti tomu vlastně asi nic nemáme a dvojku Birds of Prey bychom nejspíš uvítali. Musel by ji však točit někdo úplně jiný. 

---

Vytáhni v hospodě: Režisér Sebevražedného oddílu David Ayer chtěl do role Harley Quinn rovnou Margot Robbie, ale studio nejdříve oslovilo Emmu Roberts. Ta nemohla, protože byla vázaná seriálem Scream Queens.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace