Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Bohemian Rhapsody oživí další hudební ikonu


ikona
Spooner
bohemian rhapsodynaomi ackiewhitney houston
Po Mercurym či Eltonovi dorazí na stříbrná plátna i Whitney Houston. Kdo si ji zahraje? 

Životopisné snímky o slavných muzikantech jsou s námi samozřejmě odjakživa, po až nečekaně velkém úspěchu Bohemian Rhapsody, který o pár měsíců později podtrhl solidní sukces Rocketmana, je však jasné, že se na nás hudební biografie šinou ve velkém. Již brzy dostaneme Respect o životním příběhu Arethy Franklin, Bazz Luhrman dotočil svého Elvise a chystají se také kousky o Madonně a Michaelu Jacksonovi. Je toho prostě docela dost. A nyní si k této sestavě přidejte další slavné jméno. Své biografie se totiž dočká i Whitney Houston.

Ano, životní příběh jedné z neprodávanějších a nejoceňovanějších zpěvaček všech dob láká filmaře a dokumentaristy dlouhá léta, nyní by se však mohl dočkat solidní celovečerní péče. Scénář k snímku I Wanna Dance With Somebody totiž sepíše Anthony McCarten, jenž má na kontě právě megahit Bohemian Rhapsody, takže potenciál k další (nejen) kasovní trefě by tu být mohl. Roli legendární zpěvačky se pak zhostí Naomi Ackie, kterou si můžete pamatovat z posledních Star Wars a fanoušci malých seriálů ji mohou znát např. z netflixovky The End of the F***ing World. Žádné velké jméno, ale stejně jako v případě Rami Maleka tvář, která může diváky překvapit. Velkou neznámou je však tak trochu jméno režisérky. Stella Meghie totiž za sebou prozatím nemá příliš výrazných filmových zářezů. Snad tedy nezklame. Whitney Houston by si totiž silný filmový zářez rozhodně zasloužila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace