Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Madonna dostane po vzoru Bohemian Rhapsody vlastní film. Natočí si ho ale sama


ikona
Spooner
bohemian rhapsodymadonnauniversal
Další hudební ikona se dočká životopisného snímku. Tentokrát si ho ale raději vezme do parády na vlastní pěst. 

Když před dvěma lety vtrhla do kin biografie Freddieho Mercuryho Bohemian Rhapsody, byl z toho tak obří hit, který možná nečekali ani samotní producenti. Loňský úspěch Rocketmana o životě Eltona Johna pak jen potvrdil, že divácký hlad po životopisech hudebních legend tu je opravdu velký. A tak do toho producenti šlapou na plno. Baz Luhrmann tedy aktuálně točí Elvise, pracuje se na biografii Michaela Jacksona a nyní přišla na řada popová legenda, u níž byl životopis taky jen otázkou času. Ano, svého vlastního filmu se dočká slavná Madonna. Tentokrát to má ovšem malinkatý twist. Madonna si totiž svou biografii nejen ve spolupráci se scenáristkou Diablo Cody sama napíše, ale také sama zrežíruje!

Časté výtky u životopisných snímků, např. právě u Bohemian Rhapsody, přitom bývají, že jsou často až příliš velkou poctou zmiňované legendě, do dané osoby tolik nerýpou a vyhýbají se jistým kontroverzním věcem. A je jen otázkou, jak moc se Madonna, jejíž život je plný kontroverze, dokáže těmto chybkám vyhnout. Sama zpěvačka pak dodává, že je pro natočení své biografie ideální, protože nikdo jiný nezná její život tak dobře, jako ona. A v Universalu jí evidentně věří. Madonna už za sebou samozřejmě režijní zkušenosti má, její kousky W. E. a Špína a moudrost však velkou díru do světa neudělaly. Dá se tedy jen spekulovat, zda je Madonna pro svůj vlastní film opravdu tím správným režisérem. Do velké míry bude pak samozřejmě záležet na představitelce hlavní role. Snad aspoň tuto úlohu přenechá Madonna někomu jinému.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace