Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude spin-off Wonder Woman?


ikona
Spooner
dcgal gadotpatty jenkinswonder woman
Jaké plány má režisérka Patty Jenkins s oblíbeným komiksovým světem? 

O blížící se dvojce Wonder Woman se v posledních týdnech mluví poměrně hodně. Krok Warnerů o souběžné premiéře v kinech a na HBO Max vzbudil solidní diskuzi a otázky o tom, jaké další blockbustery se kvůli aktuální situaci vydají stejnou cestou. Wonder Woman 1984 tak s jistotou na dříve touženou miliardu v kinech nedosáhne a studio se tím kvůli propagaci HBO Max a potěšení diváků vzdalo většího komerčního úspěchu. S třetím dílem se každopádně počítá, práce na scénáři jsou v plném proudu a tvůrci mají i další plány. Už delší dobu se totiž mluví také o spin-offu, jenž by se měl zabývat Amazonkami a snad i více rozvinout jejich svět. A režisérka komiksové značky Patty Jenkins se o možném filmovém bratříčkovi Wonder Woman konečně malinko rozpovídala.

V rozhovoru pro Geek Magazine uvedla, že příběh se bude odehrávat poté, co Diana opustí tajemný ostrov Themyscira a samostatný děj Amazonek bude obsahovat zvraty a odkazy, které se pojí k událostem mezi dvojkou a trojkou Wonder Woman. Pokud bychom se tak dočkali spin-offu ještě před dalším dobrodružstvím Gal Gadot, připravoval by pro něj solidní základy. Na příběhu pracovala Jenkins společně s Geoffem Johnsem a doufá, že konečně dostane od Warnerů co nejdříve zelenou, jelikož je ze směřování Amazonek nadšená. Známá režisérka se pak v případě této novinky za kameru podle všeho tentokrát neposadí a bude se hledat nové režisérské jméno. Stále ovšem bude na projekt dohlížet alespoň z producentské židličky. Co myslíte, má tento kousek šanci vzniknout, nebo se jedná o jeden z těch plánovaných DC projektů, jehož se možná ani nedočkáme?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace