Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude třetí Wonder Woman?


ikona
Spooner
chris pinedcgal gadotpatty jenkinswarner bros.wonder womanwonder woman 1984
Režisérka Patty Jenkins se rozpovídala o případné trojce své hrdinné Amazonky. Jaké aktuální téma se ve snímku projeví? 

Komiksovka Wonder Woman sice nebyla zrovna můj šálek kávy a válečným dobrodružstvím nebojácné Diany jsem se spíš pronudil, pro DC a Warnery se ovšem jednalo o výhru na všech frontách. Dokázali totiž publiku prodat silnou ženskou hrdinku, která jim navíc vydělala velký balík dolarů. Od dvojky, v níž se Gal Gadot a vzkříšený Chris Pine vydají do 80. let, se proto očekává podobný úspěch. Tedy, pokud se Wonder Woman 1984 po mnoha odkladech kvůli koronaviru letos vůbec dočkáme. Režisérka Patty Jenkins už má každopádně hotovo a nějaký čas dokonce pracuje na třetím dobrodružství parťačky Batmana či Supermana. A nyní se rozpovídala o tom, jaká aktuální situace se v dalším sequelu silně projeví.

 

Patty Jenkins chce totiž do snímku zpracovat, jak moc se změnil svět po pandemii koronaviru, jež se má na scénáři podepsat poměrně silným způsobem. Autorčina původní zápletka totiž podle jejích slov vycházela ze světa před půl rokem. Jenže od té doby se prý situace okolo nás změnila tak výrazným způsobem, že musí stav po koronaviru do scénáře zabudovat. I když hlavní zápletka nejspíš zůstane stejná, tento faktor bude hrát v trojce zkrátka podstatnou roli. Na těchto změnách ovšem bude režisérka pracovat postupně, protože aktuálně s další štací Wonder Woman nikam nespěchá. Naopak ji přesouvá spíše na vedlejší kolej a ráda by před ní natočila spin-off s Amazonkami. Na další návrat Diany si tedy stejně malinko počkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace