Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dorazí souboj Godzilly s King Kongem na stream?


ikona
Spooner
godzillagodzilla vs. kongking kongwarner bros.Wonder Woman 1984
Dorazí po Wonder Woman na HBO Max i velká blockbusterová bitka? 

Warneři před několika dny tak trochu překvapili filmový svět, když místo dalšího očekávaného odkladu Wonder Woman 1984 přišli s odvážným a kromě premiéry v kinech se o Vánocích na měsíc objeví i na HBO Max. Kravaťáci se zkrátka pro propagaci jejich streamovací služby rozhodli tak trochu vzdát potenciálního překonání miliardy v kinech a poskytnou hladovým filmovým fandům blockbuster touto cestou. A už teď se dá předpokládat, že ve stopách komiksové hrdinky a dřívější Mulan se nejspíš vydá více větších titulů. Již dříve se mluvilo o tokání Jamese Bonda s Applem a na Disney+ údajně zvažují, že kromě blížící se pixarovské Duše skončí na jejich streamu také např. Cruella s Emmou Stone či hraný Pinocchio. A nyní se začíná v této souvislosti mluvit o dalším velkém bijáku.  A to doslova o velkém.

Streamovací cestou se totiž možná vydá také očekávaný monster crossover Godzilla vs. Kong. O něj podle serverů Deadine a Hollywood Reporter projevil zájem nenažraný Netflix, jenž za něj nabízel nemalých 200 mega. Warneři ale řekli na tuto nabídku razantní ne. Důvod? Údajně sami přemýšlí o možném uvedení po vzoru druhé Wonder Woman na HBO Max. Studio sice následně přispěchalo s prohlášením, že v případě Godzilly rozhodně počítá s uvedením v kinech. Jenže to stále nevylučuje ani onu možnost B. Bitka monster má sice dorazit po několika odkladech v květnu, zůstává však hodně velkou otázkou, jak moc se do té doby situace okolo pandemie a kin zlepší. I když se tedy jeví zpráva na první pohled jako další drb, vypuštění na HBO Max a do kin zároveň dává v tomto případě smysl. Už jen kvůli Asii, v níž se na obří ještěrku samozřejmě chodí, je uvedení v kinech velmi podstatné. Jenže k tomuto kroku musí Warneři překecat také studio Legendary jež chystaný blockubester z 75 % financovalo.

Premiéra na HBO Max pak dává v tomto případě vlastně větší smysl než u komiskové Amazonky. První Godzilla a Kong: Ostrov lebek sice vydělali v kinech oba přes půl miliardy, ohlasy však byly rozporuplné a loňský návrat Godzilly finančně zaostal za očekáváním. Tahle značka zkrátka malinko vadne a její kasovní osud v kinech je v podstatě už dlouho nejistý. Na druhou stranu, příznivci ohlušující akce, kteří se těšili velkolepý zápas v režii Adama Wingarda v IMAXu by snad nakonec taky brečet neměli. Tak uvidíme, zda se nakonec tyto spekulace potvrdí. Ale to bude asi záležet také na výsledku blížící se Wonder Woman. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace