Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Objeví se bondovka Není čas zemřít nakonec na streamu?


ikona
Spooner
apple tv+cary fukunagadaniel craigjames bondnení čas zemřítnetflix
Premiéra nové bondovky už byla kvůli pandemii dvakrát přesunuta. A studio už se možná poohlíží po jiné strategii.  

Asi všichni se už pomalu smiřujeme s tím, že na velký blockbuster už letos zajdeme do kina jen opravdu velkým zázrakem. I když pár odvážných v čele s druhou Wonder Woman si svou prosincovou pozici stále tvrdohlavě brání, většina velký hráčů už vyklidila logicky pole. Mezi ně patří bohužel i bondovka Není čas zemřít, které bychom se tak měli v kinech dočkat v dubnu 2021, tedy prakticky rok po plánované premiéře. A kdo ví, jestli se i toto datum dá považovat za definitivní. Situace na filmovém poli je zkrátka nejistá, a tak studia stále více hledají alternativy. A o jedné malinko nečekané se začíná spekulovat právě i v souvislosti s poslední bondovkou Daniela Craiga.

Na internetu se objevily spekulace, že studio MGM už se poohlíží po možném streamovacím domově. Investoři totiž údajně na producenty s vydáním filmu hodně tlačí a kravaťáci začínají být pod velkým tlakem. A ti proto nyní aktivně přemýšlí, že nový snímek agenta s povolením zabíjet prodají exkluzivně té nejvyšší streamovací nabídce. A nejvíce se o exkluzivitu v částkách přetahuje Apple TV+ a Netflix. Aktuálně však mají prý k filmu mnohem blíže jablíčkáři, kteří už mají s podobným kšeftem zkušenosti díky válečnému kousku Greyhound s Tomem Hanksem. Zde by ovšem museli na stůl položit mnohem (ale opravdu mnohem!) víc, než 70 mega za bitvu v Atlantiku. Ano, částka, kterou by musel zájemce za bondovku zaplatit, by totiž byla nejspíš opravdu enormní a jednalo by se bezesporu o jednu z největších streamovacích dohod vůbec.

Investoři už jsou zkrátka nervózní a bojí se, že by i při případném vtrhnutí do kin Není čas zemřít nevydělalo tolik, kolik by si přáli. A rozhodně ne onu vytouženou miliardu. Snaží se možná proto právě na snímku co nejvíce vydělat. Jsou to však stále zatím jen internetové drby a já osobně si neumím se všemi navázanými reklamami a smlouvami okolo představit, že zrovna tahle legendární značka se kinům vyhne. Ano, TedGeorge sice něco podobného předpovídal ve svém tematickém článku, nemyslím si ale, že by Bondův úprk na streamy nastal takhle brzo. Na druhou stranu, v dnešní nejisté době už je asi možné cokoliv a některý další blockbuster po Mulan tuto hranici dříve či později opět prolomí.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (47)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace