Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live vánoční speciál s nabídkou Netflixu


ikona
Mr. Hlad
moviezone livermz speciálnetflixvánoce
Je libo nějaký vánoční tip?  

Pokud byste to náhodou nevěděli, tak Vánoce tu budou už za necelý měsíc. A je potřeba se na ně připravit. Co se týče dárků, tak pochopitelně doporučujeme Encyklopedii komiksového filmu, ale kvůli dárkům tu teď nejsme. Spolu s Imfem jsme se podívali na to, co pro diváky chystá Netflix a vypadá to, že jeho akcie si pořídili i Ježíšek se Santou, protože těch vánočních filmů je víc, než byste stihli nakoukat. A nejspíš i víc, než byste vidět chtěli. Podívali jsme se velmi zběžně na víc než dvacítku vánočních kousků a jsou mezi nimi klasické romance, ale třeba i animáky, komedie o časových smyčkách nebo německé černohumorné thrillery. No zkrátka vybere si každý. 

Na vánoční náladu se můžete připravovat jako vždycky na Youtube, kde najdete nejen tohle video, ale i všechny naše další kousky. A pokud byste dali přednost audiu verzi, jsme jako vždy na iTunesSpotify nebo Podbean. A pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi a můžete to udělat na Patreonu

Mimochodem tohle video mělo mít původně asi tři minuty. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace