Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vychází Encyklopedie komiksového filmu


ikona
Mr. Hlad
albatrosencyklopedie akčního filmuencyklopedie komiksového filmukniha
Nejzásadnější literární dílo letošních Vánoc! 

Přiznejte se, že taky ještě nemáte nakoupené vánoční dárky? Jasně, ono to vzhledem k situaci a zavřeným obchodům není úplně snadné, naštěstí Ježíšek koronavirus nemá, takže by měl dorazit podle plánu a doma ho čekejte čtyřiadvacátého prosince. Ale s těmi dárky mu přeci jen musíte asi trošku pomoct a my vám to rádi usnadníme. Vloni jste sobě, babičkám, dědečkům, sousedům, kamarádům i lidem, které nemáte rádi, mohli pořídit Encyklopedii akčního filmu. A letos by mohla dostat bratříčka. Napsali jsme pro vás totiž Encyklopedii komiksového filmu

V ní jsme se pokusili zmapovat všechno, co má Hollywood společného s komiksy, takže si přečtete o nejdůležitějších a nejlepších (a nejhorších) filmech. Dojde na současné blockbustery, ale i na díla z doby, kdy se na komiksové hrdiny svět i diváci dívali skrz prsty. Najdete tu profily nejdůležitějších herců, režisérů a dalších tvůrců, věnovali jsme se však i seriálům a spoustě seriózních i méně seriózních komiksových témat. Je toho zkrátka hodně. I proto se k autorské trojici Imf, Mr. Hlad a Cival přidal KarelR. Člověka, co má doma štít Kapitána Ameriky a kocoura, který se jmenuje Steve, u takovéhle knížky zkrátka potřebujete. 

Encyklopedii komiksového filmu můžete koupit ve všech dobrých knihkupectvích nebo na eshopu nakladatelství Albatros, kde ji pořídíte za zvýhodněnou cenu. A seženete tam samozřejmě i Encyklopedii akčního filmu, kdyby vám náhodou chyběla. Ale radši moc neváhejte, vloni se knížky rozebraly zatraceně rychle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace