Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci 21 Jump Street oživí legendární monstrum


ikona
Spooner
channing tatumchris millerphil lorduniversal
Oblíbená režisérská dvojice opět spojí síly s Channingem Tatumem. A u docela nečekaného projektu.  

Prověřená dvojka Phil Lord a Chris Miller sice v posledních letech tráví na můj vkus až příliš času produkcí a plánování mnoha projektů a jejich posledním režijním počinem bylo skvělé 22 Jump Street, i přesto se však vyplatí sledovat každou s jejich jménem spjatou novinku. Oscarový animák Spider-Man: Paralelní světy budiž toho jasným důkazem. A tentokrát se upsali projektu, u něhož byste tuto spíše srandovní dvojici dvakrát nečekali. Spojí totiž síly s hororovou značkou od Universalu.

Filmové studio je totiž evidentně po úspěchu letošního Neviditelného se svými legendárními žánrovými značkami opět na koni a kromě chystaného Vlkodlaka s Ryanem Goslingem se dočkáme příchodu dalšího z hororových monster. A pod produkční záštitu ho dostanou právě Lord s Millerem. O jakou legendární postavu půjde, zatím není jasné, stejně jako se stále neví jméno režiséra. Jisté ovšem už je, že se bude jednat o thriller odehrávající se v současnosti, a že hlavní hvězdou snímku bude Channing Tatum. Ten si s Lordem a Millerem v parádním 21 Jump Street i následném sequelu evidentně hodně sednul, a tak se potkají znovu. Scénář má pak na starosti Wes Tooke podepsaný např. pod Bitvou o Midway, nápad ovšem pochází z hlavy scenáristy Reida Carolina, s nímž Tatum pracoval na obou dílech snímků Bez kalhot. Známý herec se zkrátka obklopil osvědčenými parťáky. Tak uvidíme, zda bude sestava Tatum/Lord/Miller i v temnějších vodách sázkou na jistotu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace