Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Gosling bude Vlkodlak!


ikona
Mr. Hlad
corey finleyneviditelnýryan goslinguniversalvlkodlakwolfman
Povede se zopakovat úspěch Neviditelného?  

Vypadá to, že u Universalu začíná pomalu ale jistě vládnout dobrá nálada. Přitom po tom, jak vyhořela Mumie, moc důvodů k úsměvům velcí šéfové neměli. Plány na Vlkodlaka s Dwaynem Johnsonem, Frankensteina s Javierem Bardemem nebo Neviditelného muže s Johnnym Deppem šly po Cruisově Mumii k ledu, letošní Neviditelný ovšem ukázal, že když se k látce přistoupí trošku jiným způsobem, může to na diváky fungovat. A taky zatraceně vydělat. Když vám však zavolá Ryan Gosling, že si chce jedno z ikonických monster zahrát, tak ho do háje asi nepošlete, že  ne? 

Právě Gosling by se měl podle všeho objevit v nové verzi Vlkodlaka. Ta by se měla odehrávat v současnosti a studio ji přirovnává k pecce Slídil, v níž před šesti lety zazářil Jake Gyllenhaal. Což zní docela zajímavě. Scénář dostala na starost Lauren Schuker Blum, která dělala na seriálu Orange is the New Black a ačkoliv studio ještě nevybralo režiséra, jedním z kandidátů je údajně Cory Finley, jenž natočil thriller Čistokrevní a pro HBO pak drama Špatné vychování s Hughem Jackmanem, za které sklízel docela chválu. Tak uvidíme, jakým směrem se to posune, Neviditelný se jednadvacátému století přizpůsobil docela dobře, Gosling jako Vlkodlak by to snad taky mohl zvládnout. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace