Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler se vrátí jako Mike Banning. Bude zase zachraňovat prezidenta?


ikona
Spooner
gerard butlerNight Has fallenPád andělaRic Roman Waugh
Gerard Butler našel v Pádech sérii, které se evidentně jen tak vzdát nehodlá. 

Gerard Butler byl sice po Třístovce hodně solidní hvězdou, po sérii propadáků a nevýrazných projektů ovšem hrozilo, že upadne do zapomnění. Pak ale přišel Pád Bílého domu, poctivé béčko jak ze starých časů, jež si na nic nehrálo a přineslo nám docela solidní akční jízdu. A Butlerova vděčná postava Mikea Banninga se díky tomu dočkala velmi úspěšné série, která při relativně levných rozpočtech vydělala v kinech dohromady přes půl miliardy dolarů. A to se počítá. Loňský Pád anděla se navíc dle mého opravdu povedl, a i když se o něm původně mluvilo jako o závěru trilogie, brzy po premiéře změnili producenti názor. O potenciálních dalších dílech či případném seriálu se mluví už několik měsíců. A nyní dostal další sequel „pádové“ série oficiálně zelenou.

Butler se totiž konečně domluvil se studiem a vrací se do Benningova kvádra. Což rozhodně není žádné překvapení, když je to jediná značka, o níž se může herecký drsňák aktuálně opřít. Čtyřka pak ponese název Night Has Fallen a režie se opět ujme tvůrce trojky Ric Roman Waugh, jenž s Butlerem mezi tím natočil katastrofický Greenland a chystají spolu také novinku Kandahar. Tahle dvojka si zkrátka hodně sedla, a to je jedině dobře. O ději se zatím neví vůbec nic, dá se však očekávat, že se děj bude zase točit okolo záchrany prezidenta či Spojených států. A název by mohl nasvědčovat i malinko temnější notu. Uvítáte další díl akční jednohubky, nebo vám trilogie bohatě stačila? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace