Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler a tvůrce Pádu anděla chystají další akčňák


ikona
Mr. Hlad
angel has fallengerard butlerkandaharric roman waugh
Akční béčko od prověřené dvojky? Sem s tím! 

Gerard Butler je dnes možná poslední herec, který točí pravověrná béčka. Levná, neambiciózní, násilná, ale vlastně zábavná. I ten Jason Statham už se po MEGovi a Hobbsovi a Shawovi protlačil výš (jestli se tam udrží, to ukáže až čas) a laciné přiblblé akčňáky posílá do kin vlastně fakt už snad jen ten Butler. Takže mu za to děkujeme. Teď pro nás navíc chystá další a v novince Kandahar nejenom že bude zase střílet a mlátit lidi, ale také potvrdí, že si našel „svého“ režiséra. Za kameru se totiž postaví bývalý kaskadér Ric Roman Waugh, který s Butlerem dělal velmi solidní Pád anděla a na podzim bychom měli vidět jejich katastrofický Greenland

V Kandaharu si Butler zahraje agenta CIA Toma Harrise, který pracuje na Blízkém východě v utajení. Jenže pak uniknou tajné informace ze serverů jeho domovské agentury a všichni kolem něj zjistí, co je ve skutečnosti zač. A chtějí ho zabít. Harris se tak během okamžiku stane člověkem, jehož hlava má největší cenu a navíc je přímo uprostřed nepřátelského území. Po krku mu jdou speciální jednotky a on se musí dostat do Kandaharu, kde by na něj mohly čekat posily. Scénář napsal sám Waugh s pomocí Mitchella LaFortuna, který v minulosti pracoval pro vojenskou tajnou službu a částečně prý vychází z mise, které se sám zúčastnil. No uvidíme. Stejně čekáme, že to bude o tom, že Butler bude hodně střílet a lámat vazy. A asi nám to moc nevadí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace