Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí další Tiché místo?


ikona
Spooner
emily bluntjeff nicholsjohn krasinskitiché místo
Bude další výlet do post-apokalyptického světa přímým sequelem, nebo rozšířením universa s novými hrdiny? 

Já osobně sice nepatřím mezi velké fanoušky Tichého místa, i přesto však musím uznat, že John Krasinski a spol. v tomto případě trefili hororový jackpot. První díl se stal obřím hitem, kritici i diváci si ho vesměs zamilovali (nejen) díky hrátkám se zvukem a ukázalo se, že se zmiňovaným hercem musíme sakra počítat i za kamerou. Druhý díl nakonec kvůli současné pandemické situaci uvidíme v kinech (tedy doufejme) na jaře příštího roku a Paramount očekává díky úspěchu jedničky i nadšeným prvním ohlasům opět velký hit. A tak už se pilně začíná pracovat na dalším přídavku. Jenže tentokrát s jiným režisérem.

Na režijní židličce totiž dojde k menšímu střídání stráží a místo Krasinskiho si na ni tentokrát sedne Jeff Nichols, který už si mezi filmovými fanoušky dokázal vybudovat hodně solidní jméno. Má totiž za sebou např. parádní malé kousky Bahno z Mississippi s Matthew McConaugheym či Úkryt. Prostě tvůrce, který už několikrát prokázal, že s postavami a atmosférou pracovat rozhodně umí, takže by mu post-apokalyptický svět plný monster citlivých na sluch mohl sednout. Nichols se pak kromě režie ujme i scénáře, jenž bude vycházet z Krasinskiho nápadu. Populární herec tak bude mít v hororovém světě stále důležité slovo. Zatím ovšem není jasné, zda bude další Tiché místo přímým sequelem okolo rodinky v čele s Emily Blunt, nebo se dočkáme zcela nového příběhu s novými postavami a většího rozšíření tamního světa. Prozatím je však podle všeho pravděpodobnější možnost spin-offu. Jisté je, že nás tahle hororová značka evidentně jen tak neopustí a producenti ji ještě pořádně poždímou. A v tomhle případě to fandům asi vadit nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace