Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joaquin Phoenix a Ridley Scott natočí Napoleona


ikona
Spooner
Joaquin Phoenixkitbanapoleonridley scott
Slavný herec a režijní klasik 20 let po Gladiátorovi opět spojí síly.  

Ridley Scott sice už za měsíc oslaví 83. narozeniny a po své úctyhodné filmografii by se klidně mohl na všechno vykašlat a užívat si zaslouženého důchodu. Jenže režijní legenda stále nepolevuje a vybírá si jeden ambiciózní projekt za druhým. Aktuálně dotáčí historické drama The Last Duel s Benem Affleckem, Mattem Damonem a Adamem Driver a hned poté se vrhá na neméně hvězdně obsazenou novinku Gucci s Lady Gaga, Robertem De Nirem či Al Pacinem. Jenže ani po tomto kousku si nedá Scott pauzu. Už se totiž připravuje na další ambiciózní výlet do historie, do něhož už ulovil i hlavní hvězdu.

Ano, Ridley Scott nám hodlá naservírovat Napoleona Bonaparte v podání Joaquina Phoenixe, na něhož po megaúspěchu Jokera diváci obzvlášť slyší. Snímek Kitbag se pak zaměří na rychlý a nemilosrdný nástup k moci francouzského císaře. Dojde i na známé historické bitvy, v nichž uvidíme vojevůdcův jedinečný smysl pro strategii, a důležitý bude v ukazování jeho charakteru také vztah s manželkou Josefínou. Scénář si bere na starosti David Scarpa, jenž má na kontě Scottovy Všechny prachy světa. Scott a Phoenix se pak společně sejdou poprvé od Gladiátora, a jelikož dobové filmy jdou režijnímu veteránovi pořád hezky od ruky (tedy, snad to The Last Duel potvrdí) vzbuzuje jeho pohled na slavného vojevůdce už teď solidní očekávání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace