Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pacino a De Niro se opět sejdou před kamerou. Tentokrát v režii Ridleyho Scotta


ikona
Spooner
adam driveral pacinoguccijared letolady gagaridley scottrober de niro
Ridley Scott chystá další snímek, v němž hvězdami rozhodně nehodlá šetřit. 

Robert De Niro a Al Pacino, dvě hollywoodské legendy, které už sice netočí jednu klasiku za druhou, pořád ovšem jejich jména u projektů budí velkou pozornost. Obzvláště, když se v nich sejdou společně. Když nebudeme počítat druhého Kmotra, kde se před kamerou nepotkali, hráli spolu v dalších třech snímcích. Na kriminálku Oprávněné vraždy už sice naštěstí všichni zapomněli, geniální Nelítostný souboj se však i díky nim počítá mezi filmové klasiky a v nedávném Irčanovi oba předvedli, že pořád patří mezi hereckou špičku. A vypadá to, že gangsterka Martina Scorseseho nebyla jejich posledním filmovým srazem.

Tentokrát ale zakotví u jiného legendárního režiséra. Podle všeho by si totiž měli zahrát v chystané kriminální novince Ridleyho Scotta  Gucci. Snímek na motivy knihy The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed nebude vyprávět o slavném návrháři, ale o vraždě jeho vnuka Maurizia Gucciho. Příběh se pak bude točit také kolem jeho bývalé manželky Patrizie Reggiani, jež byla později zatčena a odsouzena z naplánování oné brutální vraždy. Už nějakou dobu se pak ví, že této role se ujme Lady Gaga, která ve Zrodila se hvězda přesvědčila o svém hereckém talentu asi každého. A nyní jí přibyla opravdu hvězdná společnost.

Koho si mají zahrát De Niro s Pacinem zahrát, zatím není jasné, pod vedením režijního veterána by si ovšem mohli připsat další společný povedený zářez. Nejedná se ovšem o jediné nováčky v obsazení. K účasti na projektu totiž mají podle všeho blízko také Jared Leto, Jack Huston a Adam Driver, s nímž má Scott aktuálně roztočené historické drama The Last Duel. A to už je hodně solidní sestava, která by mohla alespoň po herecké stránce zajistit velmi kvalitní podívanou. Snad tedy ani ten Ridley po pár zaškobrtnutích nezklame.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace