Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix chystá jeden z nejhvězdnějších filmů dekády


ikona
Spooner
adam mckayariana grandecate blanchettjennifer lawrencejonah hillleonardo dicapriomatthew perrymeryl streepTimothée Chalamet
Streamovací gigant a režisér Sázky na nejistotu chystají komedii narvanou hereckými esy. 

Můžete si o tvorbě Netflixu myslet, co chcete, a že často točí uspávající nudy typu Old Guard: Nesmrtelní, ale jedno streamovací službě upřít nemůžeme. Že už ji na filmovém poli musíme brát zatraceně vážně, a když jim na stole přistane ambiciózní či velký blockbusterový projekt, jdou do něj naplno a neváhají na něm utrácet. V plném proudu je díky tomu natáčení akčňáku Red Notice s Dwaynem Johnsonem, Ryanem Reynoldsem a Gal Gadot a brzy se snad rozjedou kamery i u nejdražšího projektu v historii Netflixu The Grey Man od bratrů Russoových. A teď představili naplno další titul, jenž přichází s asi nejnabušenějším hereckým ansámblem posledních let.

Jedná se o komediální novinku Don’t Look Up, kterou chystá režisér Adam McKay, režisér šílených ferrellovek v čele se Zprávařem, jenž se však v posledních letech díky Sázce na nejistotu a Vice hezky prosadil i na dramatickém poli. Jeho nový snímek pak bude pojednávat o dvojici astronomů, kteří zjistí, že se k Zemi blíží ničivý asteroid. Snaží se proto celý svět varovat před neodvratnou zkázou. Nikdo je ale nebere vážně, mnohým jsou pro smích a další to vůbec nezajímá. Už nějakou dobu se ví, že astronomku ztvární Jennifer Lawrence. Tvůrci jí ovšem nyní sehnali opravdu velké množství hvězdných parťáků a já v podstatě nevím, u koho začít.

V nové komediální netflixárně se tak ještě objeví Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Himesh Patel z Yesterday či nolanovky Tenet a po hodně dlouhé době se v pořádném projektu ukáže také Matthew Perry. Tuhle našlapanou bandu s čtyřmi držiteli Oscara pak ještě doplní i dvě hudební hvězdy, Ariana Grande a Kid Cudi. A to je opravdu jeden z nejzvučnějších filmů dekády, i když je jasné, že někteří ze jmenovaných budou mít ve filmu asi jen vedlejší roličky. Adam McKay má pak s hvězdným castingem zkušenosti např. právě ze Sázky na nejistotu, takže by mu tato herecká smetánka neměla dělat problémy. A Netflix, který byl nejspíš hodně smutný, že nakonec nezískal chystaný snímek Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon, se může konečně radovat, že ulovil už i Leonarda DiCapria. Snad se budeme po výsledku radovat i my.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace