Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režiséři Avengers: Endgame natočí nejdražší film v historii Netflixu!


ikona
Spooner
anthony russoavengers: endgamechris evansjoe russonetflixryan goslingThe Gray Man
Bratři Russoové hodlají rozjet vlastní bondovskou sérii. A Netflix jim k tomu dá luxusní podmínky.  

Bratrské duo Anthony a Joe Russoovi si po epickém Avengers: Endgame dalo od režírování velkých filmů na chvilku pauzu a momentálně dodělává menší kousek s Tomem Hollandem s názvem Cherry. Ostatně, když máte za sebou velkolepé zakončení marvelácké etapy a zároveň film s největšími tržbami všech dob, zasloužíte si trochu voraz. Zároveň režijní dvojice patří mezi režiséry, u nichž diváci se zvědavostí čekají na jejich další ohlášený projekt. A ten je konečně tady. A jak jste si mohli přečíst v titulku, rozhodně v něm nehodlají troškařit a natočí rovnou nejdražší netflixovský snímek všech dob!

Pro streamovacího giganta chystají novinku The Gray Man na motivy románu Marka Greaneyho a už teď si zajistili sakra zajímavé ústřední obsazení. Hlavní role totiž ztvární Ryan Gosling a Chris Evans. Gosling si zahraje bývalého agenta CIA a zabijáka na volné noze Courta Gentryho, jemuž půjde po krku jeho bývalý kolega ze CIA s tváří Kapitána Ameriky. Mělo by se pak jednat o epický střet dvou zcela odlišných agentů a jejich přístupů. Režiséři i Netflix pak mají s novinkou hodně ambiciózní plány. Rozpočet snímku totiž bude činit přes neskutečných 200 milionů dolarů, čímž se jedná o zdaleka nejdražší projekt v historii Netflixu. 

Počítá se navíc s tím, že The Gray Man bude začátkem nové série v bondovském stylu, v níž bude hrát hlavní roli právě Gosling. Scénář pak sepíše Joe Russo, společně se svými častými parťáky Christopherem Markusem and Stephenem McFeelym. Režiséři pak svůj nadcházející kousek přirovnávají stylem nejen k Bondovi, ale také druhému filmovému dobrodružství Kapitána Ameriky. Jenže na rozdíl od jeho nářezového střetu s Winter Soldierem, bude jejich novinka samozřejmě více realistická. Ano, zni to zkrátka zatraceně dobře a já osobně chci od bratrů Russoových vidět po jejich MCU štaci prakticky všechno. A jejich vlastní bondovku už potom obzvlášť.

---

Vytáhni v hospodě: Režiséři se okolo adaptace The Gray Man motali už před pěti lety. V tehdejší verzi si měla místo Goslinga zahrát hlavní roli Charlize Theron. Ještě před touto snahou se kolem projektu motal režisér James Gray a Courta Gentryho měl dokonce ztvárnit Brad Pitt!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace