Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři odkládají své komiksové hity. Kdy dorazí nový Batman?


ikona
Spooner
batmanBlack Adamdunadwayne johnsonFlashkoronavirusMatrix 4Není čas zemřítRobert Pattinson
Rošáda ve filmovém kalendáři pokračuje. Jak ovlivnila odsunutá Duna další očekávané blockbustery od Warnerů?  

Cival do vás včera při oznámení odkladu Duny nalil poctivou dávku filmové deprese a nastínil, že letos už nás asi velké popcornové zážitky nečekají. A já budu bohužel v té depce ještě pokračovat. Tentokrát se ovšem nezaměříme na letošní prachbídný rok, ale už na ty následující. Přesun Duny totiž samozřejmě musel zahýbat s celým distribučním kalendářem Warnerů. Ostatně, očekávaný biják Denise Villeneuvea byl přesunut na 1. října 2021, tedy na datum plánované premiéry nového Batmana s Robertem Pattinsonem. Dalo se tedy očekávat, že i ten se bude nakonec stěhovat. Slavné studio ovšem nakonec nebude posouvat jenom netopýřího hrdinu, ale zahýbalo s většinou svých očekávaných DC kousků.

Batman by se tak měl nově objevit v multiplexech 4. března 2022, jeho parťák Flash se pak kvůli tomu o pět měsíců opozdí a dorazí v listopadu téhož roku. Dvojka Shazama! pak byla odsunuta až na červen 2023 a Black Adam s tváří Dwaynea Johnsona zmizel ze své vánoční premiéry příštího roku prozatím bez náhradního termínu. Na nové kousky od DC si tedy slušně počkáme. Ano, pořád může kolem Vánoc dorazit druhá Wonder Woman 1984 a v záloze si nechávají producenti také The Suicide Squad, kteří stále okupují příští léto. Asi už jen ti největší naivové si myslí, že Gal Gadot letos v kinech opravdu uvidíme. Jedná dobrá zpráva by ale přeci jen byla. Čtvrtého Matrixu, jenž byl původně odsunut až na rok 2022, bychom se nakonec měli dočkat už příští Vánoce. Tak budeme doufat a věřit.

Události z posledních dní jsou nicméně další krutou ranou pro kinaře, kteří už opravdu melou z posledního. A někteří už bohužel domleli. Možná už i víte, že po dalším odložení nové bondovky Není čas zemřít, kterou vyhlíželi kinaři jako možnou spásu, to ve Spojených státech či Velké Británii balí společnost Cineworld. Druhý největší provozovatel kin na světě, mezi jeho pobočky spadá i tuzemské Cinema City, uzavře v obou zemích přes 650 kin. Známým českým multiplexům prý podobný osud nehrozí, je ovšem dost možné, že v následujících měsících budeme podobně smutné zprávy číst čím dál častěji. A neustálé rošády ve filmovém kalendáři jejich nejistotě opravdu nijak nepomáhají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace