Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Tísňového volání našel režiséra i hlavní hvězdu


ikona
do_Od
Antoine FuquaJake GyllenhaalNic PizzolattoTemný případTísňové volání
Antoine Fuqua a Jake Gyllenhaal znovu spojí síly. 

Asi byste nenašli člověka, kterému současná pandemie neznepříjemňuje život. Jak už jsme si ale na jaře ukázali, svět se zkrátka nemůže jen tak přestat točit, a tak se v těchto dnech vrací do práce i leckteří filmaři, přičemž výhodu samozřejmě mají ti, kteří si vystačí jen s malým štábem, pár místnostmi, a jednou nebo dvěma hvězdami. Což je naštěstí přesně případ následujícího filmu.

Pár let chystaný remake dánského komorního thrilleru Tísňové volání totiž konečně zamíří před kamery. Ano, Hollywood pořídil práva na tenhle remake (jenž jsme mimochodem vyhlásili za nejlepší film roku 2018) už před pár lety a hlavní roli tehdy získal Jake Gyllenhaal, jenž se ujmul rovnou i produkce. A nyní snímek našel taky scenáristu a režiséra.

Napíše jej tvůrce Temného případu Nic Pizzolatto a natočí Antoine Fuqua, který si tak po Bojovníkovi zopakuje spolupráci s Gyllenhaalem. Děj snímku The Guilty by se pak neměl nijak výrazně lišit od původního filmu, hlavním hrdinou tak bude dočasně degradovaný policista operující linku 911, jemuž jednoho dne zavolá unesená žena, kterou se následně bude snažit zachránit. Pakliže jste originál neviděli, rozhodně si to dejte, je tam totiž pár solidních překvápek a twistů, které si s tím žánrem „jedna místnost“ celkem pěkně hrají. Co se remaku týče, normálně z nich moc nadšení nejsme, trojice Pizzolatto, Fuqua a Gyllenhaal je ale nad míru schopná, takže jsme celkem zvědaví, jak tenhle film v jejich podání bude vypadat.

- - -

Vytáhni v hospodě: Gyllenhaal s Fuquou chystá taky thriller, ve kterém bude hrát drogového pašeráka, ze kterého se stal důležitý svědek v boji s Medellínským kartelem. A na to se možná těšíme ještě trochu víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace