Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Spider-Manův záporák našel režiséra


ikona
Spooner
J.C. Chandorkravenkraven the huntermorbiussonyspider-manvenom 2
Po druhém Venomovi či Morbiovi se nejspíš podívá na plátna další z řady Spideyho záporáků. 

Tak už je na čase si od těch komiksových hodů ze stáje DC, jimiž nás Warneři zásobovali po celý víkend, malinko odpočinout. A tak se tentokrát pro změnu podíváme k Sony, kde se stále snaží budovat svůj pavoučí vesmír složený ze Spider-manových záporáků a vedlejších postav. A v posledních dnech se tu opravdu neflákali. Nejen, že do svého univerza ulovili coby režisérku Olivii Wilde, která se chopí pravděpodobně Spider-Woman či jiné ženské postavy, ale navíc se začíná pomalu hýbat kupředu i sólovka dalšího známého nepřítele Petera Parkera, Kravena.

O tom, že Kraven The Hunter dostane od Sony vlastní film, se mluví už poměrně dlouho. Až nyní ovšem tento plán získává reálnější obrysy. Chystaný záporácký spin-off má totiž natočit J.C. Chandor, režisér chlapácké Trojí hranice, skvělého Dne před krizí či Vše je ztraceno s Robertem Redfordem. Zkrátka talentovaný tvůrce, jehož mám docela rád, a který si dle mě zaslouží každou větší šanci. A po zmiňované Trojí hranici, jež účetní na Netflixu úplně nepotěšila, by si i zasloužil nějaký slušný hit. 

Je ovšem otázkou, zda mu ho zajistí zrovna příběh ruského zabijáka a lovce, jenž si dá za cíl ulovit a zlikvidovat Spider-Mana. A ve slavném komiksu Kravenův poslední lov se mu to dokonce povedlo a za pavoučího hrdinu se vydával. I když má ale projekt už režiséra, sami tak nějak tušíme, že to s Kravenem může dopadnout ještě všelijak. Stačí, když Morbius s Jaredem Letem či druhý Venom v kině zklamou, a všech plánovaných x filmů skončí v koši. Aktuálně si však na Sony věří a myslí si, že se Kraven se scénářem od Richarda Wenka (Equalizer, druzí Postradatelní) opravdu podívá do kin. Co si myslíte vy? Má tahle postava v kinech vůbec šanci uspět?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace