Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další film ze spider-manovského světa má režisérku


ikona
Mr. Hlad
booksmartolivia wildesonyspider-manspider-versespider-woman
Olivia Wilde míří ke komiksům 

U Sony se nakonec domluvili s Marvelem a světy Avengers a Petera Parkera budou tak nějak pořád fungovat společně. Každé studio se postará o ten svůj, ale nebudou si házet klacky pod nohy a dělat, že by u Spideyho neexistoval Iron Man a naopak. Pro fandy to byla dobrá zpráva. U Sony ovšem musí ten svět začít pořádně budovat. Krom čtvrtého Spider-Mana, který už se chystá, jsme letos měli vidět Morbia s Jaredem Letem a finišují i práce na dvojce Venoma. Zároveň se pracuje na sequelu parádního animáku Into the Spider-Verse a minimálně na papíře existuje spousta dalších plánu. A ty se teď pohnuly dopředu. 

Sony totiž pro jeden z nich ulovilo Olivii Wilde. Ještě tak dva roky zpátky bychom psali o herecké posile, tahle herečka je však po hodně povedené komedii Šprtky to chtěj taky velice žádaným režisérským zbožím. U Sony se ji prý pokoušeli přemluvit už před delší dobou, ale vzhledem k tomu, že má Wilde rozdělaných několik projektů, tak váhala. Teď prý konečně kývla. Otázka je, co bude točit. 

Oficiálně nikdo neřekl, k jakému filmu se upsala, ale podle všeho by to měla být Spider-Woman, která už má hotový scénář od Garyho Spineliho, jenž napsal Barryho Seala s Tomem Cruisem a dlouho odkládanou sci-fi Chaos Walking. U Sony už to s režisérkou zkoušeli u zrušeného Sliver and Black, na druhou stranu vzhledem k tomu, že točit měla Gina Prince-Bythewood, autorka Old Guard, není žádná škoda, že to nedopadlo. SJ Clarkson, která se motala kolem čtvrtého Star Treku, zase pro studio chystá spin-off Madame Webb. Tak uvidíme, co dorazí dřív. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace