Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Tron našel režiséra


ikona
Spooner
disneyGarth Davisjared letojeff bridgestron
Spekulace o dalším návratu Trona přeci jen nelhaly. Kdo si sedne za kameru a kdo se ujme hlavní role?  

S třetím Tronem to vypadalo dlouhá léta poměrně bledě. Dvojka Tron: Legacy nebyla v kinech kdovíjakým kasovním trhákem, fanoušků si ovšem i díky vizuálu Josepha Kosinskiho nastřádala poměrně dost a o dalším sequelu se mluvilo dlouho. U Disneyho ho však před pár lety zařízli a zdálo se, že se známou sci-fi značkou je konec. Jenže před pár týdny se vyrojily spekulace, že se na dalším dílu přeci jen aktivně pracuje a u Disneyho dokonce hledají režiséra a překecávají Daft Punk na další spolupráci. A v prvním případě už mají hotovo. Další Tron totiž našel režiséra a Disney tak konečně oficiálně potvrdil, že se na projektu maká více, než kdy dřív.

K trojce se ovšem nevrátí Joseph Kosinski, ale dočkáme se na něm nového jména. A možná i malinko nečekaného. Za kameru si totiž sedne Garth Davis, režisér Máří Magdalény s Rooney Marou a Joaquinem Phoenixem a především oceňovaného dramatu Lion, jenž byl nominován na několik Oscarů, včetně toho za nejlepší film. Talent tedy rozhodně má, zkušenosti s velkým trikovým blockbusterem ovšem režisérovi malých filmů chybí a v tomto směru může být velkým otazníkem. Ale také sakra velkým překvapením. Do hlavní role pak byl po častých spekulacích potvrzen Jared Leto, jehož komerční sílu příští rok otestuje komiksový Morbius. A bojím se, aby u této volby producenti z tohoto hlediska ještě malinko nezaplakali. O příběhu se zatím neví vůbec nic, stejně jako o případném návratu některých starých známých včetně Jeffa Bridgese. Projekt prý ale stále nedostal od Disneyho oficiálně zelenou k produkci. Aktuální zprávy ovšem naznačují, že je k natáčení blíže než kdy dřív a fandové by se třetího Trona konečně měli dočkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace