Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se třetího Trona?


ikona
Spooner
disneyjared letojeff bridgesjoseph kosinskitron
Zdálo se, že třetí díl známé sci-fi značky má u Disneyho smůlu. Nyní se o něm ovšem zase začíná hlasitěji mluvit.  

První Tron se řadí mezi velké sci-fi kultovky, jež si však fanoušky nasbírala až časem a dvojky s názvem Tron: Legacy jsme se dočkali až po téměř 30 letech. Jenže ze sequelu velký hit ani další kultovka nevyrostla, a i když v něm režisér Joseph Kosinski nabídl vizuálně a trikově špičkovou podívanou, po příběhové a emoční stránce to bylo malinko horší. Dvojka pak vydělala v kinech při tučném rozpočtu 170 milionů jen 400 mega a vlastně se o žádný velký megahit nejednalo. O trojce se i přesto mluvilo celkem dlouho a ve hře byl i seriál na Disney+. U myšáka ovšem oba projekty nakonec poslali k ledu. Nyní to ovšem vypadá, že se věci kolem třetího celovečeráku přeci jen začínají hýbat kupředu.

Z několika internetových zdrojů totiž přichází zprávy, že se na Tronovi opět aktivně pracuje, server The Playlist pak dokonce přišel se zprávou, že producenti už na jaře aktivně hledali režiséra. Šušká se pak také o obsazení Jareda Leta, jenž se kolem filmu motal už před několika lety. Jsou to sice nepotvrzené drby, Mitchell Leib, hlavoun přes hudbu a soundtracky u Disneyho, ale v nedávném podcastu mluvil daleko konkrétněji. Ten uvedl, že se na trojce opravdu pracuje, scénář je podle něj skvělý a aktuálně jednají s hudební dvojicí Daft Punk o další spolupráci na soundtracku. A ve hře je podle něj i návrat Josepha Kosinskiho, jenž se už v minulosti vyjádřil, že by se k látce rád vrátil. A po Top Gun: Maverick bude mít asi celkem volno. Tak uvidíme, zda se třetího Trona po letech přeci jen dočkáme. A zda se vrátí i Jeff Bridges, Garrett Hedlund nebo Olivia Wilde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace