Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Film o pandemii od Michaela Baye má problémy. Proč na něm herci nesmí pracovat?


ikona
Spooner
adam masonkoronavirusmichael baysongbird
Malý thriller Songbird měl pojednávat o světě, v němž aktuální pandemie jen tak neskončí. Možná si na něj ale počkáme o něco déle.  

O chystaném thrilleru Songbird už jste si u nás mohli něco málo přečíst. Michale Bay, tentokrát z pozice producenta, chystá malý nízkorozpočtový thriller, jenž se bude snažit ukázat, jak by to vypadalo na světě za dva roky, kdyby aktuální pandemie koronaviru stále neskončila. Ba naopak, virus by začal mutovat a opatření by byla přísnější. Novinka od nepříliš známého režiséra Adama Masona by pak měla být natočena podobným stylem jako Montrum či Paranormal Activity a měla být jednou z prvních filmových produkcí, jež se po mnoha měsících rozjede. Jenže to se nejspíš nestane a spíše to vypadá, že Bay a spol. začínají na aktuální situaci nepěkně doplácet.

Film totiž dostal od herecké asociace SAG-AFTRA přísný zákaz, aby na něm jakýkoliv herec pracoval a účinkoval v něm. V případě, že někdo z členů asociace zákaz poruší, bude čelit disciplinárnímu řízení. Film tak v podstatě dostal dost přísnou stopku. Důvod? Tvůrci údajně neposkytli přesná opatření, jimiž chtějí štáb před aktuální pandemií chránit a nedošlo k podpisu několika důležitých dokumentů. Obě strany tak nejspíš budou muset zasednout k jednacímu stolu a producenti snímku musí hodně zapracovat na pravidlech natáčení. Do té doby se první klapky asi jen tak nedočkají. O podobných zákazech ze strany hereckých odborů ovšem neslýcháme zrovna často, a tak se nabízí otázka, zda se jednalo opravdu o chybu tvůrců, nebo budou mít s přísnými pravidly problémy i další filmy. Že se ovšem něco takového stane snímku pojednávajícím o koronaviru, je trochu paradox.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace