Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay plánuje film o pandemii


ikona
Spooner
adam masonmichael baysongbird
Král výbuchů a bývalá jistota akčních filmů chystá snímek o aktuální nelehké situaci. 

Co si budeme povídat, doby, kdy jsme se na další blockbuster od Michaela Baye třásli nedočkavostí, už jsou zkrátka pryč. V sérii Transformers slavný režisér časem malinko zdegeneroval a nedávné 6 Underground ukázalo, že bez pořádného producentského vedení opravdu nezná míru. I když já osobně jsem si týmovku Ryana Reynoldse coby šílenou guilty pleasure docela užil. I přesto, že diváci na bayoviny v posledních letech spíše nadávají, on má práce stále dost a nenudí se ani na pozici producenta. Z té se nyní bude snažit svézt na aktuální pandemické situaci.

Chystaný thriller Songbird se nám totiž bude snažit ukázat, jak by to vypadalo, kdyby současná pandemie koronaviru ani za dva roky jen tak neskončila. Přísná opatření včetně karantén by se vrátila a byla by ještě přísnější, jelikož virus by začal čím dál více mutovat. Snímek, jenž tvůrci přirovnávají k mixu Monstra a Paranormal Activity, se pak bude snažit zabývat i vládními konspiracemi či vlivem na psychiku člověka. Nezní to vůbec marně a vzhledem k aktuální situaci by se Bay a spol. mohli trefit do černého. Režie nízkorozpočtového filmu se ovšem ujme nepříliš známý Adam Mason, jehož totálně modrá a průměrná filmografie na CSFD mě příliš optimismem nenaplňuje. Natáčet by se však měla začít za pět týdnů a půjde tak možná o první z produkcí, jež se po pandemii rozjede. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace