Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový film Willa Smithe vyjde Apple draho


ikona
do_Od
Antoine FuquaAppleEmancipationobčanská válkarasismusUSAWill Smith
Apple vysolil za práva k novému snímku Willa Smithe a Antoina Fuquy neskutečný balík. 

Klika, že jdou ty nový iPhony tak na dračku, Apple si totiž díky tomu opět jednou mohl dovolit zamávat šrajtoflí a vyfouknout tak Hollywoodu jeden z nejatraktivnějších projektů posledních měsíců. Je jím chystaný snímek Willa Smitha a režiséra Antoina Fuquy Emancipation, který bude vyprávět příběh otroka, jehož fotka změnila průběh občanské války.

 

Apple se s filmaři dohodl na distribuci po ostré aukční válce, během které vysolil na stůl 120 milionů dolarů – jen za práva na distribuci! Naštěstí kravaťáci slíbili, že film půjde nejdřív do kin, a teprve poté dorazí na streamovací službu Apple TV+.

Apple tímto tahem předběhl zejména studio Warner Bros., jež mělo o snímek podle všeho velký zájem. Jenže Apple potřebuje v souboji s ostatními streamovacími službami každý vysoko-profilový film, jaký může splašit, což je přesně důvod, proč v posledních měsících tak horlivě nakupuje. Naposledy tak svoji knihovnu posílil o nový válečný film Greyhound s Tomem Hanksem nebo chystané krimi drama Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace