Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith otrokem na útěku


ikona
Spooner
Antoine FuquaEmancipationWill Smith
Will Smith snad zase jednou ukáže své velké herecké kvality.  

Doby, kdy byl každý film Willa Smithe zaručeným kasovním trhákem, jsou sice už nějaký pátek pryč, pořád ale má na hity docela čuch. Jasně, na akční blábol Blíženec by asi rád zapomněl (a nejenom on), Aladin ale i díky němu vydělal přes miliardu dolarů a letošní návrat Mizerů se stal nejen kasovně nejúspěšnějším dílem série, ale možná bude kvůli současné situaci i jedním z nejnavštěvovanějších snímků v tomto roce. Stále pak skáče z jednoho snímku do druhého a kromě dalšího Bright či pomalu plánovaných čtvrtých Mizerů ho uvidíme i v tenisovém King Richard, v němž si zahraje otce a trenéra sester Williamsových. A herecké ambice bude chtít zřejmě naplnit i ve svém dalším projektu.

Zahraje si totiž v historickém dramatu Emancipation, v němž ztvární Petera, otroka na útěku, jenž se snaží zmizet před svými pronásledovateli a přežít nebezpečnou cestu, která ho zavede až k vojákům Unie. U nich je pak pořízená fotografie otrokových zmrzačených zad, která obletěla celý svět a byla jasným důkazem o brutalitě, jakou bylo ve Spojených státech s otroky zacházeno. Zkrátka drama podle skutečné události, které by mohlo pokukovat i po prestižních cenách a pro Smithe by mohlo jít o slušnou hereckou výzvu. Režie se ovšem ujímá Antoine Fuqua, což je tvůrce dost proměnlivých kvalit, jenž dle mého točí podle toho, jak se zrovna vyspí. I když se u něj najde několik solidních žánrovek, vážnější projekty mu dělají přeci jen malinko problémy. Tak doufejme, že si tentokrát vybere svou silnější chvilku a Will Smith se např. po vzoru Aliho ukáže v top herecké formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace