Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 15 letošních filmů, které uvidíme až v roce 2021


ikona
KarelR
bez vycitekcruellaeternalsexpedice dzunglegodzilla vs. kongkralicek petr bere do zajecichkrotitele duchu: odkazmimoni: padouch prichazimorbiusrychle a zbesile 9spirala strachu: saw pokracujethe hitmans wifes bodyguardtom a jerryvalka zitrkavenom: let there be carnage
Kalendář premiér se mění prakticky každý týden. O tuhle patnáctku filmů jsme ale pro letošek přišli už definitivně. 

Řada letošních filmů, které „zasáhla pandemie“, se dočkala odsunu premiéry jen o pár měsíců. Ve většině máte nejspíš přehled, pro jistotu se ale jedná hlavně o Tenet (12. srpna), Mulan (21. srpna), Nové mutanty (28. srpna), Tiché místo: Část II (4. září), Wonder Woman 1984 (2. října), Black Widow (6. listopadu), Není čas zemřít (20. listopadu), Duši (20. listopadu), Free Guye (11. prosince) nebo dvojku Top Gunu (23. prosince).

Tyhle kousky to tak do letošních žebříčků nejspíš stihnou. Jinde se však hollywoodská studia rozhodla, že budou rok 2020 jednoduše ignorovat a vyhnala letošní premiéry až na rok 2021. Těch výraznějších odsunutých filmů je momentálně patnáct (a není pochyb o tom, že ještě nějaké přibudou). A pokud si chcete udělat rychlý přehled v tom, co letos jednoduše neuvidíte, stačí zamířit o kus níž.

Spirála strachu: Saw pokračuje (z 15. května 2020 na 21. května 2021)

Reboot hororové ságy Saw vsadil na Chrise Rocka a Samuela L. Jacksona – a ani po první upoutávce nebylo moc jasné, co od něj čekat. Roční odklad tak opravdu nebolí, a to i přesto, že se za kameru vrátil Darren Lynn Bousman, režisér Saw II-IV.

Godzilla vs. Kong (z 20. listopadu 2020 na 21. května 2021)

Tohle asi nikoho nepřekvapilo, ne? Z epického střetnutí Godzilly a Konga jsme zatím viděli jen dva titěrné záběry (můžete třikrát hádat, co se v nich děje). Po fiasku (?) s Godzillou II má ale tahle série velký problém a určitě jí prospěje víc času na vymyšlení kampaně, která lidi zázračně nažene do kin.

Cruella (z 23. prosince 2020 na 28. května 2021)

Že jste o tomhle filmu doteď neslyšeli? Velmi pravděpodobně nejste sami. Cruella s Emmou Stone měla být velkou vánoční disneyovkou letošního roku (loni byla měla tuhle roli Epizoda IX a v roce 2021 převezme pochodeň Avatar 2). Nakonec o tuhle pozici přišla a… pokusí se být spíš novou Kráskou a zvířetem?

Venom: Let There Be Carnage (z 2. října 2020 na 25. června 2021)

Dvojka Venoma se drží pod pokličkou tak důkladně, že musí Tom Hardy mazat fotky z placu, které občas sype na Instagram. Zatím jsme tedy viděli jen hrstku paparazzi snímků s Woodym Harrelsonem (padouch Carnage) a nezbývá než doufat, že bude díky němu výsledek zhruba milionkrát lepší než jednička.

Mimoni: Padouch přichází (ze 3. července 2020 na 2. července 2021)
Universal se s pandemií vážně nemazal a přesunul svoje největší filmy o rok dozadu. Po Rychle a zběsile 9 tak nafasovala mnohem delší čekání i dvojka Mimoňů, která má stejně jako Dieselova parta jasnou povinnost. Jestli nepadne miliarda, budou padat hlavy!

Válka zítřka (z 25. prosince 2020 na 23. července 2021)

I Válka zítřka patří mezi filmy, kterých si lidé nestihli všimnout, tady je to nicméně škoda. Za kameru téhle akční sci-fi sice usednul Chris McKay (LEGO Batman), její zápletka ale stojí na draftování nejlepších vojáků všech dob do futuristické války s mimozemšťany. V hlavní roli Chris Pratt a… vlastně to nezní úplně marně?

Expedice: Džungle (z 24. července 2020 na 30. července 2021)

Dobrodružná komedie Expedice: Džungle se natáčela v létě 2018 a původně měla jít do kin v říjnu 2019. Disney jí ale přesunul na červenec 2020 a momentálně asi brečí, protože Rocka a Emily Blunt v džungli uvidíme až za rok. Taky tu každopádně tušíte bolestivý propadák?

The Hitman´s Wife´s Bodyguard (z 28. srpna 2020 na 20. srpna 2021)

Ano, Zabiják & bodyguard už mají natočené pokračování. Další akční jednohubka s Ryanem Reynoldsem a Samuelem L. Jacksonem byla v podstatě za rohem, pánové z Lionsgate ale nehodlají nic riskovat. A proč by taky měli, na další blbnutí s bouchačkami a Salmou Hayek si každý rád počká.

U čeho vás odsun mrzí a u čeho je vám naopak úplně volný? Dejte jako tradičně vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace