Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 15 letošních filmů, které uvidíme až v roce 2021


ikona
KarelR
bez vycitekcruellaeternalsexpedice dzunglegodzilla vs. kongkralicek petr bere do zajecichkrotitele duchu: odkazmimoni: padouch prichazimorbiusrychle a zbesile 9spirala strachu: saw pokracujethe hitmans wifes bodyguardtom a jerryvalka zitrkavenom: let there be carnage
Kalendář premiér se mění prakticky každý týden. O tuhle patnáctku filmů jsme ale pro letošek přišli už definitivně. 

Řada letošních filmů, které „zasáhla pandemie“, se dočkala odsunu premiéry jen o pár měsíců. Ve většině máte nejspíš přehled, pro jistotu se ale jedná hlavně o Tenet (12. srpna), Mulan (21. srpna), Nové mutanty (28. srpna), Tiché místo: Část II (4. září), Wonder Woman 1984 (2. října), Black Widow (6. listopadu), Není čas zemřít (20. listopadu), Duši (20. listopadu), Free Guye (11. prosince) nebo dvojku Top Gunu (23. prosince).

Tyhle kousky to tak do letošních žebříčků nejspíš stihnou. Jinde se však hollywoodská studia rozhodla, že budou rok 2020 jednoduše ignorovat a vyhnala letošní premiéry až na rok 2021. Těch výraznějších odsunutých filmů je momentálně patnáct (a není pochyb o tom, že ještě nějaké přibudou). A pokud si chcete udělat rychlý přehled v tom, co letos jednoduše neuvidíte, stačí zamířit o kus níž.

Králíček Petr bere do zaječích (ze 3. dubna 2020 na 15. ledna 2021)

Tohle asi nikoho zásadně netrápí, první Králíček Petr ale byl nečekaně fajn a dvojka se po prvním traileru tvářila podobně. Původně jsme ji už měli mít dávno za sebou, momentálně však počítejte s tím, že nás králičí veselí zahřeje až v promrzlém lednu.

Eternals (z 6. listopadu 2020 na 12. února 2021)

Marvel s odsouváním premiér naložil asi nejjednodušeji. Všechny jeho filmy se šouply o „jeden slot“, Black Widow tak dorazí v listopadu místo Eternals a Eternals v únoru místo Shang-Chiho. Režisérka Chloé Zhao se ale zřejmě nezlobí, protože bude mít o čtvrt roku víc na pilování triků.

Bez výčitek (z 2. října 2020 na 26. února 2021)

Na první dobrou tenhle film asi nepoznáváte. Co kdybych ale zdůraznil, že se jedná o novou clancyovku, kterou napsal Taylor Sheridan (Wind River, Yellowstone) a natočil Stefano Sollima (Suburra, Sicario 2: Soldado)? Něco mi říká, že vám akční thriller s Michaelem B. Jordanem hned chybí o trochu víc.

Tom a Jerry (z 23. prosince 2020 na 5. března 2021)

Ze CGI animáku s Tomem a Jerrym jsme zatím neviděli ani první fotku, takže odsun o čtyři měsíce není žádnou katastrofou. Co o tomhle filmu potřebujete vědět? Především to, že za kameru usednul Tim Story (původní Fantastické čtyřky), takže je to možná předem prohraná animovaná bitva.

Krotitelé duchů: Odkaz (z 10. června 2020 na 5. března 2021)

Krotitelů duchů se nedávno sešli v půlhodinovém videu Reunited Apart. Videokonference pod dohledem Joshe Gada byla nostalgická až běda, takže vyloženě zamrzí, že musíme na návrat osmdesátkových legend čekat o devět měsíců déle.

Morbius (z 31. července 2020 na 19. března 2021)

Budování pavoučího vesmíru od Sony mělo letos pokračovat hned dvěma filmy, oba však utekly na příští rok. Mrzí to někoho? Netuším. První trailer Morbia ale díru do světa neudělal, takže upírovi s tváří Jareda Leta restart kampaně moc neuškodí.

Rychle a zběsile 9 (z 22. května 2020 na 2. dubna 2021)

Možná si pamatujete, že jsme 2. dubna 2021 měli dostat Rychle a zběsile 10. Doteď mi není jasné, jak to Diesel a spol. chtěli udělat, momentálně se ale s velkým finále trápit nemusí. Devátý díl se totiž přesunul téměř o rok dozadu, což by mohlo znamenat lepší triky a… vymakanější scénář desítky, hm?!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace