Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Baby Drivera chystá thriller o únosu dětí


ikona
Spooner
baby driveredgar wrightthe chain
Zvládne tvůrce Cornetto trilogie a úspěšného Baby Drivera drsný thriller?  

Oblíbený režisér Edgar Wright si sice ve svých snímcích rád hraje s různými žánry, diváci ho však i přesto mají spjatého zejména s parádními komediemi a odlehčenými snímky typu Cornetto trilogie či úspěšného Baby Drivera. To se však nejspíš velmi brzy změní. Wright sice stále plánuje dvojku autařského hitu s Anselem Elgortem, zkraje příštího roku ovšem do kin dorazí jeho první psychologický horor Last Night in Soho a jeho chystaná sci-fi Set My Heart To Five zní také velmi dobře. A nyní si k těmto projektům přidává i svůj první thriller.

Jeho novinka The Chain bude pojednávat o Rachel, matce, které někdo unese její jedenáctiletou dceru. A pokud ji chce ještě někdy vidět, musí sama unést jiné dítě a předat ho únoscům. Jeho rodiče pak budou muset pro záchranu svého potomka udělat to samé, a tak se řetěz únosů opakuje pořád dokola. Ne, tady asi opravdu nebude prostor pro Wrightův tradiční humor a odpočinkovou atmosféru. Rozhodně zde ale bude mít opět šanci pořádně režijně zazářit. O scénář se pak postará osvědčená Jane Goldman, jež má na svém kontě oba Kingsmany, První třídu X-Menů či Kick-Ass. Zkrátka hodně zajímavé kombo. Jsem zvědav, jak se Wright s touto žánrovou výzvou popere.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace