Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký bude nový Batman?


ikona
Spooner
batmanbruce waynedcjeffrey wrightmatt reevespaul danorobert pattinsonzoe kravitz
Režisér Matt Reeves naznačil, v čem se bude slavný hrdina v podání Roberta Pattinsona lišit od Christiana Balea, Bena Afflecka a spol. 

Na nového Batmana od Matta Reevese, v němž se v roli comicsové ikony poprvé ukáže Robert Pattinson, se v redakci solidně těšíme. Režisér druhé a třetí Planety opic už totiž stihl dokázat, že je pro tento projekt správnou volbou. Kromě něj a Pattinsona pak dorazí také Zoë Kravitz coby Catwoman, Colin Farrell jako Tučňák, Jeffrey Wright v roli komisaře Gordona či Paul Dano v kůži záporáka Riddlera. O ději se zatím neví v podstatě nic, i když je zde několik náznaků, že scénář bude vycházet z comicsu Dlouhý Halloween. Když ale Mat Reeves nemůže natáčet, tak aspoň o Batmanovi rád mluví. V pár rozhovorech se proto rozpovídal, co můžeme od slavné postavy v jeho režii očekávat.

Reeves už před pár týdny potvrdil, že od nové verze rozhodně nemáme očekávat další origin a netopýří hrdina už zde bude nějakou dobu v akci. Zároveň se ovšem bude z jeho minulosti hodně vycházet (takže miliontý flashback z uličky nás možná zase nemine), hrdina si zde projde vnitřním bojem se svými traumaty, který ho motivuje k boji se zločinem. Pattinsonova postava pak ještě nebude ještě zcela stoprocentním a protřelým Batmanem, ale do této role se teprve trasformuje. Reeves tak tvrdí, že máme očekávat více psychologické, emotivní, humanistické a zkrátka zcela odlišné pojetí od netopýřích předchůdců. Samotný hrdina, ale i například zkorumpovaný Gotham, by pak měl reflektovat i současnost. Ano, zní to trochu jako klasické promo řeči. Zároveň ale nemáme moc důvod Reevesovi nevěřit. Škoda, že si kvůli stopnutí produkce zhruba ve čtvrtině natáčení na výsledek ještě nějaký pátek počkáme. 

UPDATE: A na Batmana si opravdu počkáme kvůli koronaviru o trochu déle. Premiéra byla přesunuta z června příštího roku na 1. října.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace