Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Batman?


ikona
Mr. Hlad
batmanbruce waynecolin farrelldcjeffrey wrightmatt reevespaul danorobert pattinsonzoe kravitz
V Gothamu bude horko 

S tím, že Bruce Wayna a samozřejmě i Batmana si zahraje Robert Pattinson, se internet vyrovnal docela rychle. Svět už asi pochopil, že bývalá hvězda Stmívání hrát umí a tohle zvládne. Matt Reeves, který natočil druhou a třetí Planetu opic, je taky šikovný režisér, takže se na jejich comicsovou spolupráci dost těšíme. Pořád ale moc nevíme, o čem by nový Batman měl být. Jisté je, že se v něm objeví hned několik záporáků. Dorazí Riddler, jehož si zahraje Paul Dano, Colin Farrell bude nový Penguin a Catwoman ztvární Zoe Kravitz. To je docela dost postav, s nimiž se bude muset nový ochránce Gothamu vypořádat. Ale ono to dává smysl. 

Jeffrey Wright, jenž si zahraje komisaře Gordona, teď totiž na svůj twitter hodil fotku s comicsem Dlouhý Halloween. Už chvilku se šeptá, že by film mohl vycházet právě z tohohle příběhu, který vyšel mimochodem i u nás. Děj se odehrává po comicsu Year One (tím se prý tvůrci chtějí také inspirovat) a pořád ještě nepříliš zkušený Batman se pokouší zjistit, kdo je tajemný zabiják Holiday, jenž vraždí během svátků, a zároveň zabránit válce gangů, k níž se schyluje. To by rozhodně sedělo k prohlášením tvůrců, že nový Batman bude mít blíž k temné detektivce než klasickému superhrdinskému filmu. A vzhledem k tomu, že Dlouhý Halloween je fakt pecka, fakt doufáme, že si z nás Jeffrey Wright nedělá jen srandu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace