Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natáčení Avatarů se kvůli koronaviru odkládá. Black Widow to balí


ikona
Spooner
avatarblack widowdisneyjames cameronkoronavirus
Aktuální situace si vybírá další filmovou daň. Jaké scény ještě James Cameron nestihl do Avatarů natočit? 

Koronavirus vzal útokem i filmový svět a hollywoodská studia musí na aktuální situaci reagovat praktický každý den a odkládají se nejen premiéry filmů, ale také téměř všechna natáčení. V uplynulých dnech se pak tyto komplikace dotkly dalších dvou velkých titulů. Ano, svého premiérového slotu na začátku května se po usilovném držení už přeci jen vzdala Black Widow a Disney ji prozatím odložil na neurčito. Tohle není zrovna velké překvapení a čekal to už asi každý. U dalších projektů už nás ovšem malé překvapení čeká. Šířící se koronavirus totiž prozatím zaříznul také natáčení druhého Avatara a minimálně ještě třetího dílu.

Mnozí, včetně mě, si přitom mysleli, že dvojka a trojka Avatara je již dávno dotočená a nyní se maká zejména na tricích a zatraceně náročné postprodukci. Jenže v těchto dnech měly podle všeho probíhat dotáčky s lidskými hrdiny, jež se měly týkat právě druhého a třetího Avatara. Sám Cameron si pak v nedávném rozhovoru zoufal, že mu těchto pár scén zabere pět měsíců života. A teď to vypadá, že se toto období ještě protáhne. Postprodukční práce ovšem údajně stále pokračují a Weta na vizuálních efektech pořád maká na sto procent. Samotnou produkci tedy, doufejme, tento odklad tolik nezasáhne a na miliontý odklad premiéry zřejmě v tomto případě nedojde. Snad se tedy druhého Avatara 16. prosince příštího roku už přeci jen dočkáme.

---

Vytáhni v hospodě: Studia mezitím nadále posílají na VOD služby své filmy z posledních týdnů. Své dřívější digitální se tak dočkají nejen Gentlemani či Birds of Prey, ale už příští týden Sony vypustí do světa i Bloodshota Vina Diesela!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace